Trabzon Kudüs için yürüyecek 
Kudüs Platformu’ndan Trabzonlulara  çağrı 


Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

ABD Başkanı Turmp’un Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmesinin ardından tüm İslam aleminin Kudüs için gösterdiği tepkiye en yüksek ses Trabzon’dan çıkacak en sert cevap Trabzon’dan verilecek. 
Trabzon Kudüs Platformu tarafından yapılan açıklama ile, dünyada her kesim tarafından tepki ile karşılanan Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak ilan edilmesi kararının protesto edileceği Büyük Kudüs yürüyüşü ve Mitingine tüm Trabzon davet edildi. 
Saat 13.00’da Cumhuriyet Caddesi’nde eski Tedaş Binası önünde başlayacak olan yürüyüş ve sonrasında Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’ndaki mitinginde Kudüs’ün yalnız olmadığının tüm dünyaya haykırılacağını belirten Kudüs Platformu, ‘Kudüs sadece Filistin’in değil tüm İslam dünyasının davasıdır.  Kudüs tüm islam aleminin kırmızı çizgisidir.

16 Aralık Cumartesi Günü Trabzon’da, İslam Güneşi Kudüs’ün birilerine peşkeş çekilemeyeceğini, İslamiyet’in kutsal topraklarından olan Filistin’in yalnız olmadığını göstermek adına oluşturduğumuz Kudüs Platformu organizasyonunda, Trabzonlular Büyük Kudüs Yürüyüşü ile Kudüs’e en anlamlı desteği Filistin’e en yürekten sevgiyi Trabzon’dan gösterecektir. 16 Aralık Cumartesi Günü saat 13.00’da 7’den 77’ye tüm Trabzon’u Cumhuriyet Caddesi eski tedaş binası önünden başlayacak olan yürüyüşümüze ve 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’ndaki mitingimize davet ediyoruz.