TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Bankoğlu          Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Önel, Yönetim Kurulu Şube Sekreteri Önder Durmuş    Yönetim Kurulu Şube Saymanı Ufuk Bulut, Yönetim Kurulu Üyeleri,Dilek Denizci,Sena Sağlam,Sinan Koç,Furkan Erman Kan,Yaşar Sert,Beytul Soğuksulu ve Hüseyin Incel’in katılımıyla, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan,eski dönemlerde şubemizde birçok görevi başarıyla yürütmüş olan, Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette söz alan TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Bankoğlu, rektörlük atamasından dolayı onur ve mutluluk duyduğunu ifade ettikten sonra oda-üniversite ilişkilerinin geliştirilmesi adına yapılabilecek projeler hakkında görüşlerini paylaştı.
Başkan Bankoğlu, “MMO Trabzon Şube olarak Üniversite-Oda İşbirliğini çok önemsiyoruz. Sayın Rektörümüzün katkılarıyla önümüzdeki dönemlerde güzel çalışmalara ve yeni iş birliklerine imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çuvalcı, Başkan Fulya Bankoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini ileterek kendisininde üyesi olduğu odamıza,kapılarının her zaman açık olacağını dile getirdi.