Ticaret Borsası’ndan Başkanlara Ziyaret…
 
Trabzon Ticaret Borsası (TTB) heyeti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamlarında ziyaret ederek, tebrik edip başarı dilediler.
 
TTB Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ve bazı meclis üyelerinin ziyaretlerinde ağırlıklı olarak fındık ve ticaret sektörü üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.
 
Murat Zorluoğlu, Trabzon’da resmi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden bir platform oluşturarak, ihtiyaçlar ve sorunların tespiti ile çözüm yolları konusunda düzenli aralıklarla bir araya gelinmesi gerektiği düşüncesinin kendisinde hakim olduğunu söyledi.
 
Ahmet Metin Genç de, Trabzon’un tarihten gelen bir ticaret merkezi olduğuna dikkat çekerek, ticaret ve küçük sanayi erbabının daha iyi koşullarda işlerini sürdürmesi için yeni alanlar oluşturulması gerektiğini belirterek, bunun için Ticaret Borsası gibi meslek örgütlerinden sürece katkı sağlamalarını istedi.
 
Trabzon Ticaret Borsası Başkanları Arslantürk ile Ergan’da, başta borsanın iştigal alanına giren ürünler olmak üzere, Trabzon’un kalkınmasına olumlu katkı yapacak her çabaya destek vereceklerini söylediler.
 
Borsa heyeti tarafından Belediye Başkanları’na “Fındık Sağlıktır” sloganı ile günde bir avuç tüketilmesi kaydı ile natürel fındık ikram edildi.