Sürmene'de Kutlu Doğum Haftası Coşkusu 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Sürmene Müftlüğü'nün organize ettiği Kutlu doğum Haftası etkinlikleri hız kesmeden sürüyor. Sürmene'de çeşitli programlarla kutlanmakta olan Kutlu doğum haftası bu akşam Serender Tesislerinde Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ,Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir ,Sürmene Müftüsü Abdil Çelil Çakar,Sürmene Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Azizoğlu ,Sürmene Milli Eğitim Müdürü Orhan Kahveci ,Cami İmamları ve Sürmene Halkı katıldı. 

Açılış Konuşması Öncesi Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasından sonra Kutlu Doğum Haftası Programının sunuculuğunu Mehmet Şen Hoca Yaparken , Sahil Cami İmamı Nurullah Güldal Hocanın Muhteşem Sesi ve Yorumu ile okuduğu Kur'an Tilavetinden sonra ,Sürmene İlçe Müftüsü Abdil Celil Çakar bir konuşma yaptı ,Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı Video gösterimi sonrası ise ,İl Müftüsü Keramettin Demir'in  konuşması sonrası Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın Konferansı ile devam etti. 
Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı Muhteşem Kutlu doğum haftası programının sonunda program anısına Plaket taktimi yapıldı. i