Sürmene'de Güvenlik Zirvesi 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Sürmene'de Güvenlik Toplantısı Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Sürmene Kaymakamı Rahmi Üstün'ün başkanlığında toplandı. Sürmene Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen Toplantıya, Sürmene Emniyet Müdürü ,Sürmene Jandarma Komutanı , Sürmene Orman İşletme Müdürü,Sürmene Milli Eğitim Müdürü,Sürmene Spor İlçe Müdürü Kağan Seymen, Sürmene Avcılar Derneği Başkanı Kurtuluş İsmailoğlu,Sürmene Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Recep Ali Özkan  ,Banka Müdürleri. Sürmene Nüfus Müdürü Hasan Türkgenç ve diğer yetkililer ile ilk defa Basın Mensupları davet edildi. 

Toplantıda açılış Konuşmasını İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün yaptı. Açılış Konuşmasında Kaymakam Erdoğan Sosyal Medyada yalan yanlış yazılan %99 'u da dahi gerçekleşmeyen olayları varmış gibi göstermek yazmak çizmek çok insafsızca ,lütfen bu bilgi kirliliğine son verelim . 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün , Çamburnu üzerinden yangın üzerinden yetkililer siyasiler hakkında yalan yanlış yazılar yazarak bir yere varamazsınız , yangın olduğu gece saat.11.30'da ben olay yerinde idim İtfaiye Olay yerinde idi,Trabzon Valisi Yücel Yavuz Olay yerinde idi, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Olay Yerinde idi, Trabzon ,Rize ,Giresun ,Amasya Orman İşletme Bölge Müdürleri ve Yangın ekipleri olay yerine geldi,Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Of Kaymakamı ve çevre halkı orada idi ama kimse yokmuş gibi o anda yazılanları gördüğümde şaşırdım ,Trabzon Valisi İçin Olay yerine gelmedi diye yazdılar ama vali sabah saat 08'e kadar olay yerinde idi ne zaman yangın söndürüldü o zaman gitti. Çamburnu Ormanlık alanında çıkan yangında Söndürmek için o gece o alana gelen özverili Yöneticilerimize ve halkımıza teşekkür ediyoruz .

Kaymakam Erdoğan geriye dönük olarak değilde bundan sonra Çamburnu ve Sürmene için neler yapabiliriz bunu konuşalım soru cevap değil herkes bildiğini önerisini söylesin biz not  alalım dedi.  

SÜRMENE EMNİYET MÜDÜRÜ OKULLARIMIZDA UYUŞTURUCU KULLANAN YOK 
Sürmene Emniyet Müdürü bir sor üzerine Sürmene İlçemizde Uyuşturucu kullanan Öğrenci yok .

Toplantının devamında Toplantıya katılanlar önerilerini ,fikirlerini tek anlattı. Toplantı bitiminde Basın mensupları da fikirlerini aktardı .