Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün almış olduğu kararla MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in adını Çarşı Mahallesi ile Yemişli Mahallesini bir birine bağlayan ulaşımını sağlayan köprüye verdi. Artık Ülkücülerin Lideri merhum Alparslan Türkeş'in adı Sürmene'de ölümsüzleşti.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ;Cumhur İttifakımız MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve İlçe Başkanı Hamit Küçükali'nin isteği üzerine Çarşı Mahallesi ile Yemişli Mahallemizi bir birine bağlayan Köprünün ismini Alparslan Türkeş Köprüsü koyduk. 2020 Yılı Ekim Ayı Belediye Meclisimizde Ak Parti ve MHP Oyları ile onaylanan Alparslan Türkeş Köprüsü ismi hemen uygulamaya kondu.  


MHP TRABZON İL BAŞKANI BEKİR SITKI TARIM BÖYLE TEŞEKKÜR ETTİ
Sürmene Çarşı mahallesi ile Yemişli mahallesini birbirine bağlayan köprüye Alparslan Türkeş ismi verildi.
Sürmene İlçe Başkanımız ve Cumhur ittifakımızın Belediye Başkanı sayın RAHMİ ÜSTÜN beyefendiye teşkilâtımız adına şükranlarımı sunuyorum. 
ALPARSLAN TÜRKEŞ KÖPRÜSÜ.


MHP SÜRMENE İLÇE BAŞKANI HAMİT KÜÇÜKALİ
Milliyetçi Hareket Partisi Sürmene İlçe başkanı Hamit Küçükali" MHP ilçe teşkilatı olarak vermiş olduğumuz Alparslan Türkeş isim  önerimizi kabul eden sürmene belediye encümenlerimize ve onaylayan sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün Beye teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ederim"