Revi : “Bir gün değil her gün yanınızdayız” 
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Devletimizle milletimiz arasında önemli bir görev yürüten, şehrimizdeki 692 mahalle muhtarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” dedi.  

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk’ü ziyaret etti. Ziyarette muhtarlar ile bir araya gelen Revi “Devletimizle milletimiz arasında önemli bir görev yürüten, şehrimizdeki 692 mahalle muhtarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” dedi.  
Muhtarların halkın oyları ile seçilerek iş başına gelerek önemli bir görev üstlendiklerini ifade eden Revi şunları söyledi: “Muhtarlarımız hem milletimiz için hem de bizler için çok önemli yere sahiptir. Muhtarlık makamı milletin temsil makamıdır. Bizler muhtarlarımıza çok değer veriyoruz. Sadece Muhtarlar gününde değil her zaman Muhtarlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Muhtarlar toplantısını gelenek haline getirerek muhtarları daha da değerli bir konuma taşımıştır. “ 
Muhtarların demokrasinin yapı taşı olduğunu ifade eden revi “ Muhtarlıklarımız sadece demokrasinin en küçük idari birimi değil aynı zamanda da demokrasinin yereldeki en önemli unsurdur. Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesinde önemli bir görev üstleniyorlar. Muhtarlarla iletişim kurmak vatandaşlar ile iletişim kurmaktır. Bizler de bu iletişimi çok iyi bir şekilde yürütüyoruz. Muhtarlarımız ile birlikte vatandaşlarımıza daha güzel hizmet vermek için sürekli çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 
Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk  ise Haydar Revi’nin ziyaretinden Muhtarlar olarak memnuniyet duyduklarını belirterek “Bizleri bu özel günde unutmadıkları için  kendilerine teşekkür ediyoruz.”dedi.