PKK'nın Kurşunlarına Hedef Olan Abdullah Özer Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Ak Parti Eski İl Başkan Yardımcısı ,Özer Nakliyat Firmasının Sahibi Abdullah Özer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Makamında ziyaret etti. Özer MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Adına ve memleketi Osmaniye'ye Özel hazırlanmış 80 Numaralı Trabzonspor Forması hediye etti. 

Abdullah Özer Son 15 Temmuz'da Özer Nakliyat'a ait TIR Filosunu 4.Mekanize Tugay komutanlığının Önüne Bariyer Olarak Çekmesi,Cumhurbaşkanlığı Sarayının Önünde Günlerce Demokrasi Nöbeti Tutması ve Doğuda Şehit edilen Askerlerimizin Bulunduğu Noktalara Giderek Dev Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Fotoğraflarını asması ile gündemde idi. Abdullah Özer son olarak Tunceli Pülümür Dağına giderek Şehit Edilen Gümüşhaneli  23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz'ın fotoğrafı ve Türk bayrağını asarken teröristlerin taciz ateşine uğrayarak Ülke Gündemine Bomba Gibi düşmüştü. Özer Nakliyat Firmasının sahibi Abdullah Özer MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi MHP genel Merkezinde ziyaret ettikten sonra Sosyal Hesabından Yazmış ve paylaşmış olduğu sözler çok manidar . 

ABDULLAH ÖZER 

Mevzu vatan, bayrak ve devlet olunca siyaset üstü davranarak gönülleri fetheden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettik, misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.