PKK'LI O KATİLLER BULUNACAK 

 Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com


Trabzon’un Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesi’nde PKK’lı teröristler tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ,16 Yaşındaki Eren Bülbül ve Polis Memuru Namık Öztel  Yaralanmıştı.  

Dün Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik İçin Trabzon'da düzenlenen Askeri Törenden Sonra memleketi Hatay İskenderun'a Gönderildi. Maçkalı 16 Yaşındaki Kahraman Evladımız Eren Bülbül için ise Maçka'da İkindi Namazına Müteakip İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Mahşeri Kalabalığın son yolculuğuna uğurladığı Tören sonrası Bakana Soylu'nunda katıldığı defin Töreni ile hakka yolcu edildiler.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha sonra Yaralı Polis Memuru Of'lu Namık Öztel'in durumunu öğrenmek için KTÜ Farabi Hastanesi Yoğun Bakımını ziyaret etti,Bakan Soylu burada Öztel'in doktorlarından ve Ailesinden son durumu aldıktan sonra Ankara'ya hareket etti. 

BULUN O KATİLLERİ 
İçişleri Bakanı tüm bu gelişmeler yaşanırken PKK'lı Teröristlerin ivedilikle bulunup cezalandırılması için gerekli talimatları verdiği biliniyor. 

MAÇKA'DA KOMANDO BİRLİĞİ GELDİ 
Tüm bu olaylardan sonra bugün Maçka'ya Komando Birliği ,Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat Birlikleri geldi. Maçka ve Gümüşhane kırsalına indirilen Birlikler dağ taş arayacak PKK'lı katilleri Bulup Yok Edecek.