Maçka Şehidi Eren Bülbül'ün İsmini İmam Hatip Lisesi'ne Verdi

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com
 
Trabzon’un Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesi’nde PKK’lı teröristler tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen 15 Yaşındaki Kahraman Eren Bülbül 
 ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Şehit edilmişti. 
 Maçka'da geçtiğimiz gün Hırsız PKK'lılar tarafından Evinin Önünde Şehit edilen 15 Yaşındaki Şehit Eren Bülbül'ün İsmi Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne verildi.  Trabzon Büyükşehir Belediyesine Ait İtfaiye'nin yardımı ile Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin tabelası yerine asıldı.

MAÇKA HALKI İSTEDİ JET HIZI İLE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNE ADI VERİLDİ

Maçka Belediye Başkanı Ecz. koray Koçhan Maçka Halkının Şehidimizin cenazesinin defini sırasındaki isteği idi birlikte karar verdik sayın bakanımıza ilettik Jet hızı ile Milli Eğitim Bakanlığından geçerek Tabelası yapıldı ve yerine asıldı.  Başkan Koçhan sorumuz üzerine Şehidimiz Eren Bülbül yüreklerimizi dağladı onun ismini Maçka'ya versek'te azdır Ailesi ile görüşüyoruz bir Caddeye ve Bir diğer Camiye Şehit eren Bülbül İsmini vererek İsmini yaşatacağız.  Bilindiği üzere 15'lik Kahraman Şehidimiz Eren Bülbül Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesinde okumakta idi.