MELEK ÇAKIR ;HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır, hayırseverlerin destekleri devam ettiği sürece yardımların Ramazan Bayramı'na kadar devam edeceğini belirtti.

Hayırseverlerin destekleriyle bu yıl da gerçek ihtiyaç sahiplerini birebir tespit ederek kumanyaları gönüllüler aracılığıyla evlere ulaştırdıklarını bildiren Çakır, şunları kaydetti:

"Maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür ederim. Allah herkesin hayırlarını kabul etsin. Ülke ve dünya olarak zor günlerden geçiyoruz. Her yıl engellilere elimizden geldiğince, çocuklarımıza giyim ve ayakkabı yardımı, bakkallara borcu olanların borçlarını kapatmak ,Hastane masraflarına katkı sunmak ,Elektrik ,Doğal Gaz faturalarını ödemek ve temel gıda yardımında bulunmak gibi faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle hayırseverlerimizden daha çok maddi destek bekliyoruz ve daha çok aileye ulaşmak istiyoruz. Her türlü kampanyamıza ve yapılan yardım faaliyetlerimize katkı sunan tüm hayırseverlerimizle bu yardımların ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmasında gönüllü olarak görev yapan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden tekrar teşekkür ediyorum, Allah hayırlarını kabul etsin inşallah."