İYİ Parti ailesi Trabzon İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Trabzon Şehitliği’ni ziyaret etti.
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, burada partililere hitaben bir konuşma yaptı. Her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İl Başkanı Kuvvetli, “İYİ Parti ailesi olarak her bayram büyümeye ve toplumumuzla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Ülkemizin birliği için verdiğimiz mücadeleyi; gelenek ve göreneklerimize bağlı kalarak, bayramlarımızın maneviyatına saygı göstererek perçinliyoruz. Bu amaç doğrultusunda bugün burada bulunan, mücadelemizde de manen yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bizlerin gür sesi olan partimizin milletvekili Sayın Dr. Hüseyin Örs’e de aramızda bulunduğu için teşekkür ediyorum” dedi.
 
İl Başkanı Kuvvetli’nin ardından sözü devralan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti ailesinin bir ferdi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bugün burada böyle bir kalabalıkla buluşmak bizim için ayrı bir bayram havas oluşturdu. Hepinize katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyor; hep birlikte dayanışma içerisinde iyi bayramlar diliyorum” diye konuştu. Bıyık’ın ardından konuşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs ise, “Hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bu bayramı hep birlikte kutlamak için gösterdiğiniz katılım için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Milletvekili Örs, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti Trabzon Gençlik Kolları; partililerle bayramlaştıktan sonra Trabzon şehitliğini ziyarete gitti.