İYİ Parti Trabzon Eski İl Başkanı Saka Partidende İstifa Etti 

Büyük umutlarla yola çıktığımız,davasını ve hedeflerini şiar edindiğimiz,hizmet etmekten onur duyduğumuz İyi partiyle, getirildiği son noktada hiçbir ortak yanımızın kalmadığını üzülerek ifade etmek isterim.
Bizler yeni bir parti kurduğumuzu,kuvai milliye ruhuyla yola çıktığımızı düşünüyorduk.Yeni yüzlerle,tertemiz yüreklerle,misyon ve vizyon sahibi donanımlı inanmış yiğitlerle destanlar yazacağımıza inanmıştık. 
Gelinen noktada bu durumun tam aksine,sorunlu,yıpranmış ve şahsi menfaatlerini öncelik kabul edenlerin hakim olduğu bir fotoğrafla karşı karşıyayız.Genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendiye derin bir saygı duymakla beraber görünen olumsuz tabloyu değiştirme gücünün kısıtlı,hatta olmadığını düşünmekteyiz.Bu nedenle kutsal vatan ve aziz Türk milletinin makus talihini değiştirebilecek iradenin parti içerisinde kaybolmaya yüz tuttuğunu acı bir şekilde müşahede etmekteyiz.
Tüm bu içimizi acıtan ve bizleri derinden yaralayan olumsuzluklar karşısında hiçbir şey yapamamanın burukluğunu hissetmekteyiz.
Siyasete ve siyasetçilere olan inancımızı yitirmiş bulunmaktayız.Öğrenilmiş çaresizliklere derman olmak adına kurulan yeni bir partide öğrenilmiş çaresizliğe mahkum edilmek ne kadar acı!
Kurucusu olmaktan, hizmet etmekten ve gecemizi gündüzümüzü katarak verdiğimiz onurlu mücadeleden asla pişman olmadık.
Lakin umutlarını,sevgilerini,yarınlarını iyi partiye bağlayan milyonlara söyleyecek sözü olmalı insanın.Yüzlerine baka baka insanları aldatmanın,rol yapmanın hiçbir etik değerle örtüşmediğini düşünüyoruz. Bu bir vebaldir ve bu vebale asla ortak olamayız..
İyi rol yapanların değil,hakiki manada iyilerin hakim olması adına bir yol açılsın,dile getirdiğimiz olumsuzluklara neşter vurulsun diye İyi Parti üyeliğimden istifa ediyorum.
Halisane düşüncelerle partimize hizmet eden yürekli insanlara hakkım varsa analarının sütü gibi helaldir,onlar da haklarını helal etsinler lütfen..
      Ne Mutlu TÜRK’ÜM Diyene

                 Hasan SAKA 
 İyi Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı