Fatoş Şolt TÜRSAB Doğu Karadeniz Yöre Temsil Kurulu Başkanlığına ekibiyle birlikte aday olduğunu açıkladı

FATOŞ ŞOLT
Değerli Turizmci Dostlarım,
Bize Değişim gerek diye çıktığımız ve 25 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen seçimde vermiş olduğunuz oylar ile Değişimi gerçekleştirdik.
Bu vesile ile yeni seçilen TÜRSAB Yönetim Kurulumuzda “Başkan Danışmanı’’  olarak görev yapmaktayım.
TÜRSAB Yöre Temsil Kurulları, TÜRSAB Genel Merkezimiz ile Siz değerli Acenteci dostlarımızın iletişiminin güçlendirilmesi ve bu vesile ile Birliğimizin faaliyetlerinin en etkin bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için kurulmuştur.
Yöre Temsil Kurullarının diğer bir görevli de  da aynı yörede yer alan değerli acentelerimizin özel taleplerini, sektörümüz ile ilgili her türlü sorun, eleştiri, çözüm önerilerini,  merkezimize iletmektir.
Sektöre 30 yılını vermiş, aynı yörede  Seyahat Acenteliği yapan bir meslektaşınız olarak SİZLERİN SESİ OLMAK, Genel Merkezimiz ile Bölgemiz arasında iletişimi sağlamak  için GİRESUN, TRABZON, RİZE, ARTVİN, GÜMÜŞHANE, BAYBURT’ u  kapsayan “Doğu Karadeniz Yöre Temsil Kurulu” Başkanlığına adaylığımı koydum.
Yine aynı yörede yer alan, sektörümüzün farklı segmentlerini temsil eden değerli meslektaşlarım ile   aday yönetim kurulu listemizi oluşturduk.
Mesleğimizi bölgemizde icra ederken, tüm Siz Değerli Yöre Acentelerimizin ve Meslektaşlarımın her türlü katkısıyla hep beraber Ülkemiz, Mesleğimiz ve Yöremiz için çalışacağımızı önemle vurgulamak isterim.bölgemizi markalaştırıp en üst seviyede yerini almasını sağlamak için aday olduk. 
Saygılarımızla ,