Fahrettin Çebi Görevine İade Edildi 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Araklı ÇAYKUR Çay Fabrikası Müdürü İken FETÖ/PDY Terör Örgütü Üyesidir diye Hakkında sahte ihbar yapılarak Görevden Uzaklaştırılan Fahrettin Çebi Görevine İade edildi. 

ÇAYKUR Çay Fabrikalarını Revizyon Eden Adam Diyede tanınan Fahrettin Çebi Adı ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcılığı için geçerken birden Kendini bilmez birileri tarafından asılsız ihbarla FETÖ/PDY Üyesi Olmakla Suçlanmış daha sonra ise Görevinden Uzaklaştırılmıştı. Çebi yılmamış üşenmemiş haklılığını ispat ederek Görevine dönmeye hak kazandı. 

Fahrettin Çebi Daha Önce Of Eskipazar Çaykur Çay Fabrikası,Sürmene Çay Fabrikası ve Son Olarakta Araklı Çay Fabrikasını Yıkık perişan durumdan Kurtarmış Modern Sağlıklı işler duruma getirerek Çaykur'da İsim Yapmıştı.  

FAHRETTİN ÇEBİ 

Millet olarak son dönemlerde zor süreçlerden geçmekteyiz. Bilindiği üzere FETÖ terör örgünün gerçekleştirmeye çalıştırdığı alçakça darbe teşebbüsü ülkemizi ve milletimizi derinden yaralamıştır. Bu hain darbe girişimi milletimizin kahramanca mücadele göstermesi neticesinde bastırılmıştır. Bu olayın akabinde yetkili makamların yanlış yönlendirilmesi sebebiyle şahsım adına mesnetsiz çirkin iftiralar atılmıştır. Yapılan geniş çaplı araştırmalar neticesinde şahsım adına yöneltilen iftiraların tamamen yersiz olduğu tespit edilmiş ve göreve iademiz bu sabah itibariyle gerçekleştirilmiştir.
Bu süreçte yanımda olup haklı davamızın peşinden gelen, ülkemizin her tarafından gerek ziyaretimize gelerek gerek telefonla arayarak bizlere destek olan tüm dostlarıma ve kurumumuzun yetkili mercilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Ait olduğum yerde görevimin başındayım. Her zaman dediğimiz gibi söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır. Allah vatanımızın milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın.
Saygılarımla.
Fahrettin ÇEBİ / Çaykur Araklı Çay Fabrikası Müdürü