RİZE'DEN EŞİ İLE BARIŞMAK İÇİN İSTANBULA GİTTİ AVM'DE KATİL OLDU 

Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş  www.trabzonhaber24.com İstanbul 

AVM'nin ortasında şok eden cinayet

İstanbul Güngören’deki bir alışveriş merkezinde yan bakma nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada, 40 yaşındaki bir kişi, 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Bu akşam saatlerinde meydana glen olayda Güngören’deki Kale AVM’nin yemek salonlarının bulunduğu katta, Yunus Orhan (25),isimli şahıs tuvalete girerken, Necmettin Aktaş’ın kendisine yan baktığını düşünüp omuzuna çarptı. Kısa süren tartışmanın ardından, Necmettin Aktaş yemek için masaların bulunduğu alana gelip oturdu. Ancak tuvaletten çıkan Yunus Orhan, tekrar göz göze geldiği Necmettin Aktaş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Yunus Orhan, yanında taşıdığı bıçakla onlarca kişinin gözü önünde bir anda Aktaş’ın üzerine atladı. Necmettin Aktaş’ı boğazından ve 7 yerinden bıçaklayan Yunus Orhan, AVM’nin güvenlik elemanları tarafından yakalndı. Ağır yaralanan ve çok kan kaybeden Necmettin Aktaş (40)olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı Yunus Orhan’ın eşiyle kavgalı olduğu ve yaşadığı Rize’den eşiyle tekrar barışmak için 1 hafta önce İstanbul’a gİtmişti.