Ekrem İmamoğlu, MHP'li Birinci'yi Mahkemeye Verdi 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com CHP  İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu,Hakkında Sosyal Medyada ve Basın yolu ile şahsına hakaret ettiği gerekçesi ile MHP Trabzon 28.Dönem Milletvekili Adayı Nihat Birinci'yi Mahkemeye verdi. MHP'li birinci bakın CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için Yunan Basınında hakkında çıkan Yunanlı İstanbul'a Belediye Başkanı Oldu haberini neden tekzip etmediği gerekçesi ile yazmış olduğu yazıdan dolayı İmamoğlu'nun Avukatları tarafından Mahkemeye verilerek bastırılmak istenmekte. MHP'li Nihat Birinci bütün bunlara bakın nasıl cevap verdi. 

MHP'Lİ NİHAT BİRİNCİ; 

İFADEYİ VERDİK..!!

Ekrem İmamoğlu hakkında sosyal medyada yaptığım paylaşımlardan dolayı İmamoğlu'nun; hakkımda soruşturma başlattığını geçenlerde bu sayfamdan sizlere duyurmuştum..!!

Bugün de karakola giderek ifademi verdim.. Türk adaletine ifade vermek benim için bir onurdur.. O sebepten dolayı, ifade vermekten hiç gocunmadım.. Soruşturma sonucu hakkımda bir dava açılır mı? Onu bilemiyorum..!!

İmamoğlu insanlara soruşturma açtırarak, insanları susturma gibi bir yol izliyor.. Kendisini çok nazik, çok kibar, çok hoşgörülü, çok demokrat gösterme gayreti içinde olan İmamoğlu'nun, aslında bu kavramlara çok uzak bir insan olduğu anlaşılıyor..!!

Gün geçtikçe İmamoğlu'nun cilası soluyor, boyası dökülüyor ve gerçek yüzü ortaya çıkıyor..!!

Yunan medyasının; kendisi hakkında yaptığı; ''İstanbul'u Pontus'lu bir Rum kazandı,'' neşriyatına bir cevap vermeyip, bütün Trabzonluları zan altında bıraktığı için, önümüzdeki günlerde bende kendisi hakkında soruşturma açılması talebi ile Türk adaletine başvurumu yapacağım..!!

Anlaşılan o ki, bu İmamoğlu ile İstanbul'daki hemşehrilerim sandıkta, bende mahkemede hesaplaşacağım..!!

Nihat Birinci