Haber: Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com Diyarbakır Annelerin HDP binası önündeki nöbetlerine 20’inci gününde destek vermek için Trabzon’dan Diyarbakır’a giden Trabzon Yeniden Diriliş 2023 Derneği yönetim kurulu Başkanı Yüksel Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonlu ,Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’u ziyaret etti.
Yapılan bu sürpriz ziyaretten çok mutlu olan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Trabzon Sürmeneli Ahmet Yavuz’a Trabzon Yeniden Diriliş 2023 Derneği yönetim kurulu ile ziyarete katılan Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın,Başkan Yardımcısı İsa Dal Trabzonspor Yönetim Kurulunun Göndermiş olduğu Ahmet Yavuz İsmine yazılmış Yeni model Keşan desenli Formasını hediye etti. Ayrıca Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ün göndermiş olduğu yöresel hediyeleri kendisine sunduk. 
Diyarbakır Başsavcısı Ahmet Yavuz beraberinde Diyarbakır MÜSİAD Başkanı İsmail Özşanlı ile birlikte Trabzon’dan gelen heyetin onuruna yemek verdi. Heyet Yemek ve hoş sohbet sonrası Trabzonlu Başsavcı Ahmet Yavuz ve MÜSİAD Başkanı İsmail Özşanlı ile hatıra fotoğrafı çekilerek Diyarbakır’a Veda etti.