Merkez Yıldırım İlçesi'nde çadırda kalan iki aile, aralarında 'Beşik kertmesi' yaptıkları çocukları C.Ş. ile N.P.'yi mahallede yaptıkları düğün ile evlendirdi. N.P.'nin gelinlik giydiği düğün, bir gece öncesinden kına gecesi organize edilerek başladı. Sabaha kadar eğlenen davetliler, bir sonraki gün gelin almaya gitti. Ardından mahalle arasında düzenlenen düğünde, gelin ve damat karşılıklı olarak dans edip, göbek attı. Bir ara oynamaktan sıkılıp, "Arkadaşlarımın yanına gidiyorum" diyerek düğün alanından ayrılan küçük damat, güçlükle ikna edilerek getirildi.
Gelin ile damat arasındaki yaş ve boy farkının kendileri için önemli olmadığını söyleyen aileleri, "Biz çocuklarımızı birbirlerine sadık kalmaları için yaptığımız düğün ile evlendirdik. Erkek tarafı başlık parası dahi ödedi. Çocuklarımızın resmi nikahlarını yaşları tutunca kıyacağız" dedi.
Damat 13, gelin 16 yaşında !
Bursa'da oturan 13 yaşındaki C.Ş., ailesi tarafından kendisinden 3 yaş büyük, aynı mahallede oturan komşularının kızı N.P. ile evlendirildi. Aralarında düğün yapan aileler, çocuklarının resmi nikahının yaşları tutunca kıyılacağını söyledi.

YORUM EKLE
1
Issız Adam'dan tam isabet
2
Madonna için bunu yaptı
3
Adnan Oktar kediciğine sahip çıktı !
4
İsmail Türüt son anda kurtuldu !
5
Bugün acının günü !
6
Trabzonspor'da Hami Mandıralı sorunu !
7
Trabzonspor'da Hopikoğlu güven tazeledi !
8
Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu FormuLaz pilotu...
9
Rostov ligin sonuna demir attı !
10
Rekor fiyata satmadı !
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:05

GÜNEŞ
07:35

ÖĞLE
12:37

İKİNDİ
15:07

AKŞAM
17:30

YATSI
18:54
SIRADAKİ HABER