CHP’li Abidin Çelik:Ekrem İmamoğlu’nun Posteri Kimleri Rahatsız Etti 

Trabzon Düzköy Bir önceki Belediye Başkanı Abidin Çelik ;
Trabzon Akçaabat Söğütlü mahallesinde Nail Hacısalihoğlu’na ait binada asılı Ekrem İMAMOĞLU pankartı birilerini kızdırmış belli ki kaldırılması yönünde talimat vermişler. Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait itfaiye aracıyla pankart ve poster indirilmek istenmiş, ancak mahalle halkının cesur direnişi ve karşı koyması ile itfaiye aracı posteri indirme eylemini gerçekleştiremeden geri gitmiştir.
Burada asıl sorgulanması gereken yasakçı zihniyete karşı, halkın fikri hür, vicdanı hür iradesi ile 16 milyona bağlı, başka hiç kimseden talimat almayan bir belediye başkanlığı dönemini İstanbul’a yaşatmasını çekemeyen zihniyettir.
Seçimde hangi partiden aday olursa olsunlar, seçildikten sonra kendilerine oy veren veya vermeyen herkesin yöneticisi olunduğunun farkında olamayan Trabzon’u yöneten yerel yöneticiler, önce bulundukları şehri en iyi şekilde temsil etmelidirler. Ekrem İMAMOĞLU’da bu kentin yetiştirdiği bir değerdir. Ekrem İMAMOĞLU'nu seven ve destekleyen kişiler de şehrimizin insanı ve değeridir. Trabzon’u temsil edebilmek için, Trabzon'da yaşayan tüm insanların fikirlerine saygılı olmak zorunluluğu vardır. Aksi takdirde Trabzon'u değil, yalnızca Trabzon'da yaşayan bir kısım halkı temsil edersiniz. 
Trabzon halkının büyük bir kesiminin candan sevip desteklediği Ekrem İmamoğlu'nun posterini özel bir kişiye ait binadan indirmek için kamu araçlarını kullananlar asla Trabzon'u temsil edemezler. 
Kamu araçlarını halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmet etmek için kullanmayıp, partisine kendini hoş göstermek isteyenler bu şekilde davranarak tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yediklerini unutmamalıdırlar.
Bunca acil iş varken, halkımız hizmet beklerken, kamu araçlarını kullanarak Söğütlü’de asılan bir poster ile uğraşanlara son bir sözüm var: Yazıklar olsun.

Abidin ÇELİK
Düzköy Belediyesi Önceki Başkanı