KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Uzun açıklamasında ;Levent Demiral isminde ilçemizde 2 adet Döner Lokantası olan bir esnaf; Lokanta donanımlı bir araç almış, Beşikdüzü Belediyemize müracaatla yer talep etmiştir.
Belediyemizin duyarsız kaldığını, pandemi sürecinde mağdur olduğunu beyan ederek Belediyemizi ve şiddetle hakaret ederek istifamı istemek cüretini göstermiştir ve sosyal medyada video paylaşımı yapmıştır.
1-) Levent Demiral'ın lokanta donanımlı aracı yerleşik olarak lokanta hizmeti verilmeyen veya yetersiz kalınan; Kadırga, Sis Dağı, Alaca Yaylası ve Ağakonağı gibi bölgelerde Halkımızın hizmetine sunulmak amacıyla Bakanlık belgelidir.
2-) Bu belge ile ilçe merkezinde lokanta açmış olan; kirasını, vergisini ödeyen hatta paket servislere evlere bile hizmet veren bir sektör var iken ilçe merkezimizde otobüste yemek servisi uygun değildir.
Asla kabul edilemez.
3-) Hiçbir Belediyenin esnafa yer bulmak gibi görevi ve sorumluluğu yoktur. Sadece esnaflarımıza yardım ve destek olunur. 
4-) İlgili kişiye ilçemizin muhtelif bölgelerinde çarşı esnafımızı mağdur etmeyecek alanlar önerildi. Kabul etti.
Ancak araya giren şer güçlerinin teşviki ile Belediyemiz suçlanmaktadır. Yüzde 62 oyla iş başına gelen şahsıma hakareten istifa etmeye davet etme cüreti gösterilmektedir. 
Beşikdüzü Belediye Başkanı olarak seçilmiş biriyim. 
Asla Halkıma ve Esnafıma ihanet etmedim, etmem de.
İzinsiz lokantacının video gösterisinde sağa sola attığı tekme ve yumruk şahsıma değil bu makamda olduğum için Halkımızadır. Bu makamda olmasa idim, onun gereği başka türlü olurdu. Bu tekme ve yumruk Beşikdüzü Halkımızadır.
Burası Beşikdüzü
- Kimse birilerinin uşağı olarak ilçemizi karıştırmaya kalkmasın.
- Herkes hakkını ve haddini bilsin.
Bu hadsizliğin ve saygısızlığın hesabını sormak boynumuzun borcudur.
Kimse huzurumuzu bozamaz.
Saygılarımla.

              Ramis UZUN
Beşikdüzü Belediye Başkanı