BEŞİKDÜZÜ AK PARTİ TEŞKİLATI BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNİ UNUTMADI

 Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın Türkiye genelinde Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım için başlattığı kampanyasında Beşikdüzü İlçe Başkanlığının temin ettiği yardım malzemeleri bölgeye gönderilmek üzere yola çıkarıldı.
Halkın büyük ilgi gösterdiği yardım kampanyasında kadın-erkek ve çocuk giysileri olmak üzer kuru gıdalar, çocuk oyuncakları, ayakkabı ve benzeri eşyalar ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatının binasında toplandı. Ardından yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri toplanan yardım malzemelerini tek tek kadın-erkek ve çocuk giysileri olmak üzere ayırarak kolilere yerleştirdiler. Titizlikle yürütülen çalışmaların ardından yardım kolileri Bayırbucak Türkmenleri'ne ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, “ Öncelikle tüm yardımsever halkımızın duyarlılığına ve teşkilatımızda görev yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bayırbucak'taki Türkmen kardeşlerimize dualarımızın yanı sıra bu yönde destek olmak adına teşkilat olarak üzerimize düşeni yaptık. Onların bizlerin desteğine çok ihtiyaçları var. Bizler de bir nebze de olsa onların ihtiyaçlarına karşılık vermek, ihtiyaçlarını karşılamak insani görevimizdir.”diye konuştu.