Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisine Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun'un “Nüfusu itibariyle belki de Türkiye’nin en borçlu belediyesi biziz. Bu bütçenin hayırlı olmasını diliyorum” sözlerinden sonra İYİ Parti Trabzon Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu'nun  “Biz bir teleferik yapmak istiyoruz. Beşikdüzü’nde bir tane var. Ben Büyükşehir olarak orayı devralmayı öneriyorum. Hem Beşikdüzü’nün yükünü alalım, hem de Büyükşehir olarak ağabeylik yapalım” sözleri ile birlikte .Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da   “Arkadaşlarımız konuyu not alsınlar. Bakalım durumu nedir? Bende bilmiyorum. Beşikdüzü’nde bunu masaya yatıralım, değerlendirelim” sözleri ile Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun'da bir umuttur yeşerdi gözleri parladı. Başkan Uzun Beşikdüzü Teleferiği bedelsiz olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesine devretmeye hazır olduklarını ifade etti. 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ise, “Nüfusu itibariyle belki de Türkiye’nin en borçlu belediyesi biziz. Bu bütçenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  İYİ Parti Grup Başkanı Davut Çakıroğlu, “Biz bir teleferik yapmak istiyoruz. Beşikdüzü’nde bir tane var. Ben Büyükşehir olarak orayı devralmayı öneriyorum. Hem Beşikdüzü’nün yükünü alalım, hem de Büyükşehir olarak ağabeylik yapalım” diye konuştu.

BAŞKAN ZORLUOĞLU; YEŞİL IŞIK YAKTI 

  Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’da “Arkadaşlarımız konuyu not alsınlar. Bakalım durumu nedir? Bende bilmiyorum. Beşikdüzü’nde bunu masaya yatıralım, değerlendirelim” ifadelerini kullandı. 

Beşikdüzü Belediye Başkanının sözlerini hatırlatan Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara'da “Başkanım en borçlu belediye Beşikdüzü demiş ama biz onu geçmişizdir. Burada pozitif ayrımcılık bekliyorum” dedi. Akçaabat Belediyesi: Gelir Bütçesi 105 Milyon, gider bütçesi 135 milyon.. 30 Milyon  

Araklı Belediyesi Gelir Gider Bütçesi 36 Milyon TL

Arsin Belediyesi Gelir – Gider Bütçesi 27 Milyon 290 Bin TL

Beşikdüzü: Gelir – Gider Bütçesi: 26 Milyon 200 Bin TL

Çarşıbaşı Belediye Gelir Gider Bütçesi 16 Milyon 600 bin TL

Çaykara Belediyesi Gelir Gider Bütçesi 18 Milyon 642 bin TL

Düzköy Belediyesi: Gelir – Gider 19 milyon 500 Bin TL 

Hayrat Belediyesi: Gelir – Gider Bütçesi 8 Milyon 656 bin TL Köprübaşı Belediyesi: Gelir – Gider Bütçesi 6 Milyon TL Maçka Belediyesi:  Gelir – Gider Bütçesi: 30 Milyon TL Of Belediyesi  Gelir Gider Bütçesi 33 Milyon 985 bin TL Ortahisar Belediyesi Gelir – Gider Bütçesi 265 Milyon 700 Bin TL Sürmene Belediyesi Gelir – Gider Bütçesi 28 Milyon TL Şalpazarı Belediyesi Gelir – Gider Bütçesi 22 Milyon 344 bin TL Tonya Belediyesi Gelir – Gider Bütçesi 12 Milyon 547 Bin TL  Vakfıkebir Belediyesi Gelir Bütçesi 20 Milyon 208 bin 700 TL     Gider Bütçesi 28 Milyon 208 bin 700 TL – 8 Milyon TL Borçlanma Yomra Belediyesi  Gelir – Gider Bütçesi 35 Milyon TL