Başkan Rahmi Üstün Kaçkar TV'de 5 Yıllık İcraatını Anlattı 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  
Sürmene Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün Kaçkar Tv'de Recep Güngör'ün Canlı yayın konuğu oldu. Üstün ,Kaçkar Tv Trabzon Stüdyosunda Yapımcı ve Sunucu Recep Güngör'ün hazırlayıp sunduğu Gündem Özel Programında  Sürmene Belediye Başkanlığı döneminde Sürmene'ye yapmış olduğu hizmetleri anlatmaya çalıştı. Başkan Üstün Kaçkar Tv'nin ayırmış olduğu süre zarfından Sürmene için yapmış oldukları ,hala devam etmekte olan projelerini zamanın darlığından açıklayamadan programın süresi bitti.  Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Gündem Özel Programı Yapımcı ve Sunucusu Recep Güngör'e zamanın yetmediğini bir programda 5 yıllık hizmetin anlatılamayacağını söyleyerek bir başka akşam yeni programda devam etmek için sözleşti. 

KAÇKAR TV'DEN BAŞKAN ÜSTÜN'E PLAKET 

Program içinde Kaçkar Tv Gündem Özel Programı Yapımcı ve Sunucusu Recep Güngör Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'e Başarı plaketi taktim etti.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile dolu dolu geçen programın en can alıcı yeri Başkan Üstün'ün kapanış anında söylediği sözlerdi. Başkan Üstün Bana Babamın Sürmene Çok huzurlu bir ilçedir. Sevgi dolu insanlarımız var. Biz İnsanlarımızı seviyoruz. İnsanlarımızda bizi seviyor.Biz Başkaları gibi dişarıdan buraya gelmedik. Bizim çoluk çocuğumuzda burada ,Yatırımlarımızda burada Benim Çocuklarımda burada yaşayacak Torunlarım da burada yaşayacak Dolayısı ile Sürmene'ye hizmet etmek boynumun borcu ,Benim Sürmene'ye Vefa Borcum var ben Sürmenelileri çok seviyorum, ben ve Ailem Sürmeneyi çok seviyoruz  ''der ve gözleri dolar'' Sunucu Recep Güngör Sürmenelinin sesine kulak verircesine aynen şöyle der Başkan Rahmi Üstün'e ''Bizde Seni Seviyoruz Başkanım ''

,