Başkan Üstün Hayırsever Vatandaşlara Teşekkür Etti 

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,Ramazan boyunca Şehir Merkezimizde ve Mahallelerimizde halkımızla orucumuzu açmaktayız. Başkan Rahmi Üstün ,Sürmene İlçemizin 39 Mahallesinde sıra ile İftar veriyoruz . Bazı Mahalle Halkının yeterli sayıda olmamasından bazı Mahalleleri birleştirip İftarlarımıza devam ediyoruz.  

ÜSTÜN; BELEDİYENİN KASASINDAN TEK KURUŞ ÇIKMIYOR                 

Halkımıza huşu içinde verdiğimiz İftar Yemekleri Hayırsever işadamlarımız tarafından verilmekte olup Sürmene Belediyesinin kasasından tek kuruş çıkmamaktadır. Üstün Hayrı yapan vatandaşlarımızdan bir kısmı İsminin duyulmasını istemezken ,diğer bir kısmı İsminin bilinmesinde sakınca görmemektedir. Üstün Sürmene Merkezde Geleneksel olarak verdiğimiz İftar yemeğenin tüm masraflarını Merhum İşadamı Halis Çebi'nin Hayırsever Çocukları tarafındna karşılanmaktadır. 15 Yıldan beri sürmene halkına verdikleri İftar ve Yardımlar için tekrar tekrar Çebi Ailesine ve İsminin duyulmasını istemeyen Tüm  hayırsever vatandaşlarımıza canı gönülden Sürmene Halkımız adına ve Şahsım adına teşekkür ederim.

 İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ HAYIR YAPABİLİR
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Allah Razı olsun Halkımız hayır yapmakta yarışıyor ,Üstün Ramazan Boyunca vatandaşlarımızdan yardım yapmak  isteyen başkaları'da varsa  Yardım kolisi , İftar  ve Sahur vermek için bizlere başvurabilir.