Başkan Üstün'den Sürmene'ye ''Babasının Hayrına Cami''

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Sürmene Çarşı Mahallesi Sanayi Bölgesine cami yaptırıyor.  Başkan Üstün sessiz sedasız başlattığı cami inşaatını Merhum Babası Hacı Hamza Üstün'ün hayrına ve İsmine yaptırıyor. Üstün kendi arsasında yaptırdığı cami inşaatının sonuna yaklaşıldı.

Sürmene Şölen Çay yanındaÜstün Petrol ve TOKİ Konutları Bitişiğinde yapılmakta olan ''Hacı Hamza Üstün Cami'' inşaatının İç Müştemelatının yapım işi başladı. Bir Yıldır sürmekte olan Cami inşaatı Üstün Ailesinin öz kaynaklarından yapılmakta olup bir yıl içinde İbadete açılması bekleniyor. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün İnşaatı devam etmekte olan Babası ''Merhum Hacı Hamza Üstün Cami'' için bakın neler söyledi. 

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,kendi Arsamız üzerine Ailemiz tarafından yapımı öz kaynaklarımızdan karşılanan Merhum Babam ''Hacı Hamza Üstün'' hayrına yaptırmakta olduğumuz Çarşı Mahallesi Sanayi Mevkii TOKİ Evleri bitişiğinde cami inşaatımız  tüm hızı ile sürmekte. Yapımına bir yıl önce başladığımız cami inşaatını bir yıl içinde bitirip hizmete açmayı planlamaktayız . Cami İnşaatını bu bölgede yapmamız TOKİ Konutlarının camisinin olmayışı ayrıca Çay Fabrikalarında çalışan insanlarında İbadet yapacak camisinin olmayışı amacımız insanların özgürce ibadetlerini yerine getirebilmeleri.  Cami İnşaatı Ailemiz tarafından yapılmaktadır. Yapımı devam etmekte olan ''Merhum Hacı Hamza Üstün Camii'ni Allah'ın izni ile bir yıl içinde tamamlayıp halkımızın ibadetine açmış olacağız .Cami İnşaatına hayır yapanlarada teşekkür ediyorum.