Başkan Üstün; Beraber Söz Verdik ,Beraber Yaptık ,Beraber Açacağız 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon'un en çalışkan Belediye Başkanlarından Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün bugünlerde çok heyecanlı. Başkan Üstün Sürmene için seçilmeden önce halka söz verdiği ne varsa hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyor. 

Sürmene Belediye Başkanı 24 Kasım Öğretmenler Gününde Sürmene'de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımı ile gerçekleştirecek olduğu Toplu Açılış Töreni bitene kadar heyecanı dinmeyecek . Konu ile ilgili kendisinin bilgisine başvurduğumuz Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ;

RAHMİ ÜSTÜN 
Sayın Bakanımız Şehrimizin evladı kıymetlimiz Süleyman Soylu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile İlçemize gelerek Öğretmenlerimizi ,Sürmene Halkımızı ve bizleri onurlandıracaklar. Üstün İş Adamı Emre Aksoy'un Merhum ve Merhume Anne Babası için yaptırdığı Sürmene Hamit Can Aksoy & İnci Aksoy Öğretmen Evi Önünde yapılacak olan Toplu Açılışta Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Sürmene Halkımıza Beraber yapmak için Söz verdiğimiz tesisleri ve Sürmene Belediyesine Ait Makine Parkının açılışını yapmanın haklı gururunu yaşayacağız dedi.
Üstün İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu İle Beraber Öğretmenlerimize söz verdiğimiz öğretmen Evi, Sürmenespor Halı Sahası,Sürmene Belediyesi Soğuk Hava Deposu,Sürmene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Makine Parkı,Orta Mahalle Cam Teras Temel Atma Töreni,İŞKUR Sürmene Şubesi Açılışı, Mahallere yapılan Seyir Terasları,Sürmene Şehir içi Işıklandırmaları ve yeni yapılan Kamera Sisteminin toplu olarak açılışını yapmak için Sayın Bakanımızı Sürmene halkı olarak 24 Kasım Öğretmenler gününde Sürmene'ye bekliyoruz dedi. Başkan Üstün Ayrıca 24 kasım Öğretmenler gününde tüm Sürmene ve Trabzon Halkını Sürmene Öğretmen Evinin Önünde yapılacak olan Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine davet ediyorum dedi.