Başkan Ramis Uzun ;Beşikdüzü'nde Kentsel Dönüşüm Sil Baştan 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  


Beşikdüzü Belediyesi'nin CHP'li yeni Başkanı Ramis Uzun kentsel dönüşüme nokta koydu. Beşikdüzü Belediyesi'nin yeni başkanı Ramis Uzun vatandaşın malı heba edilmiş yeniden imar yapıp halkımızın hakları en üst seviyede karşılıklı anlaşarak korunacak .Başkan Uzun Beşikdüzü'nde yapılmakta olan Kentsel dönüşümde 1.etap 1. kısım kentsel dönüşümde yapacağımız hiç bir şey yok her şey bitmiş o kısım bitecek . Başkan Uzun kaldı ki diğer kısımlar için komple itiraz ve İptal işlemi için TOKİ'ye başvurduk önümüzdeki hafta TOKİ ile oturup görüşeceğiz Beşikdüzü'nü kentsel dönüşümden çıkartacağız . 

BAŞKAN UZUN HALKIN MALI HEBA EDİLMİŞ

18 UYGULANMIŞ % 40 ELİNDEN ALINMIŞ 
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ,kimse ile konuşulmamış anlaşılmamış böyle olmaz oturursun konuşursun vatandaşla bir noktada anlaşırsın % 40 Belediyelerin yasal hakkı . 18 Uygulamasında % 40 yasal hakkımız olmasına rağmen biz uygulamaycağız.. Başkan Uzun geçmiş yönetimlerde bakıyoruz % 23- 25 olmuş bunu bizde vatandaşla konuşarak makul ölçüde gerçekleştireceğiz.

BEŞİKDÜZÜ'NE YENİ İMAR

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis uzun , Kentsel dönüşümü unutun tamamen iptal ettireceğiz. Yeni İmar hazırlayıp Belediye Meclisimiz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ile görüşerek gerekli  girişimleri yapıp olaya nokta koyacağız. Beşikdüzü'ne yeni imar için düğmeye bastık artık daha modern bir Beşikdüzü için halkı ile oturup konuşarak daha güzel bir imar yapıp onaylayıp yolumuza devam edeceğiz. Başkan Uzun Modern bir İmar ile Beşikdüzü ilçemizin önünü de açmış olacağız dedi.