ŞALPAZARI HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALIYOR 

Trabzon Valiliğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı İlçesinde yapılması gereken yatırımlara destek istedi.Başkan Kurukız önceden hazırlamış olduğu Şalpazarı İlçesi Düzköy mahallesi Semt sahası, Kabasakal mahallesi semt sahası ,Şalpazarı Belediye Binasının üzerinde yapılmış olan Şalpazarı Gençlik Merkezine ilave çatı katının da kapatılarak 700 Metre kare daha büyütülerek 1400 metre kareye çıkarılmasını ,İlçe Stadyumuiçin daha önce alınan 9 dönüm araziye ek  kamulaştırılması gereken ilave 6 dönüm arazi için kamulaştırılma isteği anında yerine getirildi . Bakan Kasapoğlu talimatını Spor Toto Genel Müdürü Bünyamin Bozgeyik'e verdi.

 BAKAN KASAPOĞLU ŞALPAZARI İLÇESİNE GİDECEK 

Şalpazarı Fitnes salonu Gençlik merkezi için teşekkür eden Başkan Kurkız'a Bakan kasapoğlu Şalpazarı'nın ismini sık sık duyuyorum bir ara oraya da gelip yapılan ve yapılacak olan yatırımları yakından görelim diye de talimat verdi. Bakan kasapoğlu Mart Nisan gibi geldiğimizde Şalpazarı İlçesine gelip yatırımları yerinde görmek istiorum dedi. 

BAŞKAN KURUKIZ TEŞEKKÜR ETTİ 
 Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ,İlçemiz için gerekli projeleri yatırım programına alınması talimatını veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ,Ak Parti Trabzon Milletvekillleri Sayın Av.Salih Cora'ya ve diğer vekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor İlçe halkımıza müjdeler olsun diyorum ...