Bakan Soylu, Dumlupınar İlköğretim Okulu 4/B Sınıfını Tebrik Etti 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com

  Trabzon Dumlupınar ilköğretim Okulu 4/B Sınıfı Öğrencileri Sınıf Anneleri ile birlikte gittikleri Kütahya 5.Ulusal Koro Şenliği'nde Trabzon'u Başarı ile temsil ettiler. 
Kütahya'da 6.Ulusal Koro Şenliği'nde göz dolduran Dumlupınar İlköğretim Okulu 4/B Sınıfı Öğrencileri ,Sınıf Anneleri ile birlikte Kütahya,Eskişehir ve Ankara'da Tarihi ve Turistik yerleri gezdiler. 
Dumlupınar İlköğretim Okulunun Başarıya doymayan 4/B Sınıfı Öğrencileri Ankara'da Önce Anıtkabir peşinden Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kabirlerini ziyaret ettikten sonra TBMM'ye gelerek Gazi Meclisi ziyaret ettiler. Gazi Mecliste FETÖ Terör Örgütünün 15 Temmuz'da Gazi Meclise yapmış oldu o hain saldırıya bizzat şahit olan Küçük yürekler FETÖ Terör Örgütünün Ülkemiz Türkiye için nekadar tehlikeli olduğunu yerinde gördü. Dumlupınar İlköğretim Okulunun Başarılı Öğrencileri daha sonra TBMM Salonuna girerek Ülkemiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan Millet Vekillerinin çalışma alanını görerek o heyecana ortak oldular. Altın çocuklar daha sonra Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora'yı TBMM'deki Ofisinde ziyaret etti. Küçük ziyaretçileri ile tek tek ilgilenen Cora çocukları ve Annelerini mutlu etti. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığında Öğle yemeği İkram Ettiği Altın Çocukları Bakan Soylu Makamında kabul etti. Bakan Soylu'nun uzun süre sohbet ettiği Dumlupınar İlköğretim Okulu 4/B Sınıfı Öğrencilerine birde nasihat etti. Bakan Soylu Bakanlık dış kapısına kadar gelerek Küçük Yüreklerle Hatıra Fotoğrafı çektirdikten sonra kendilerini tek tek alınlarından öperek Trabzon'a Yolcu Etti .
Dumlupınar İlköğretim Okulu Sınıf Anneleri Bakan Soylu'ya ilgi ve alakasından dolayı tekrar tekrar teşekkür etti. Ankara'dan Trabzon'a hareket eden Dumlupınar İlköğretim Okulunun Başarılı Öğrencilerine bir sürprizde Ak parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu'ndan geldi. Öğrencilerin TBMM Ziyareti sırasında Adalet Bakanlığında Toplantıda olan Milletvekili Köseoğlu toplantı bitiminde telefonla ulaştığı Öğrencilerin Trabzon'a hareket ettiğini duyunca aracın atlayarak Ankara Çıkışında Aracı durdurup Altın Çocukları tek tek tebrik etti Sınıf Anneleri ile tek tek sohbet ederek Trabzon'a yolcu etti. İlgi ve alakadan çok memnun kalan Dumlupınar İlköğretim Okulu 4/B Sınıfı Öğrencileri ve Sınıf Anneleri Teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 
Sınıf Anneleri Yolculuğumuz boyunca Himayelerini hiç esirgemeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ,Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu'na,Av.Salih Cora'ya,Trabzon Valisi Yücel Yavuz'a,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'e ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'e ,Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'ya,Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen'e,Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e ve Trabzon Gönül Elçilerine Teşekkür ederiz.