ASKON Yeryüzünün Bekçileri İle İftar Açtı 

ASKON Trabzon Şubesi, Özel Köşk Huzurevi’nde yaşlılarla oruçlarını açtılar
YERYÜZÜNÜN BEKÇİLERİ İLE İFTAR
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Trabzon Şubesi, iftarda Köşk Huzurevinde yaşlılarla beraber oldular. İftar Yemeğine ASKON Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, ASKON eski şube başkanı Yılmaz Karadeniz, Trabzon Müftüsü Osman Aydın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt, ASKON üyeleri ile huzurevinde kalan yaşlılar katıldı. 
İftarın ardından bir konuşma yapan ASKON Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, yaşlıların yer yüzünün bekçileri olduğunu ifade ederek, “Bu akşam yeryüzünün bekçileri yaşlılarımız ile iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmamalıyız da. Bizim kültürümüzde büyüğe saygı vardır. Büyüklerimizi her zaman sevip saymalıyız. Onlarında geçmişte ülkemize iyi hizmetleri oldu. Allah hepsinden razı olsun. Hepsine sağlık, sıhhat versin. Allah ibadetlerimizi kabul etsin” dedi. 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’da “Mübarek Ramazan akşamının milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ASKON’umuzun himayesinde huzurevinde, devletimizin, milletimizin emaneti yaşlılarımızla birlikte olduk. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Yaşlılarımızla beraber olup, sohbet etmek çok güzel. Çıktığımız bu hayat yolculuğunda belli dönemleri geçiriyoruz. Allah hepsine sağlık sıhhat versin. Burada çok güzel ortamda misafir ediliyorlar” diye konuştu.
İftarın ardından Vali İsmail Ustaoğlu ile müdürler ve işadamları yaşlılarla bir süre çay içip sohbet ettiler.