Arsin Belediyesi'nde Çok Güzel Şeyler Oluyor 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Arsin'de 3.dönemini tamamlayan geçmiş dönem Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen Bayrağı Muhammet Sait Gürsoy'a devrettikten sonra Eski Belediye Meclis Üyeleri ile ziyaret edip hayırlı çalışmalar diledi. 

Eski Başkan Dr.Erdem Şen'in Bayrağı devrederken adam gibi dik durdu çiçeği burnundaki Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Sürsoy'un arkasında dimdik durarak vatandaşlara güven verdi. Dahası Dr.Erdem Şen Sait Gürsoy'un seçimi kazanması için gece gündüz var gücü ile kol kola çalıştığı selefi Muhammet Sait Gürsoy'u Arsin Belediye Başkanı Seçtirdikten sonrada arkasında dimdik durdu. Başkan Şen Başkan Gürsoy'un yanında olmaya devam ediyor. Başkan Şen ve geçmiş dönem belediye Meclis üyeleri Çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı seçilen Muhammet Sait Gürsoy'u Bayrağı devrettikten sonra ilk defa eski belediye meclis üyeleri ile ziyaret ederek tekrar başarılar dilediler. 
Geçmiş dönem 3.kez üst üste Arsin'e Belediye Başkanlığı yapma şerefine erişen Dr.Erdem Şen ziyaret sonrası sosyal medya hesabından şöyle açıklama yaptı. 
DR.ERDEM ŞEN 
Hizmet Bayrağını teslim ettiğimiz Muhammet Sait Gürsoy Başkanımızı eski meclis üyelerimizle ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik