Hamam Çimeni Çarşısı 2. Katta bulunan Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yapılan seminere Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Belediye Başkan Danışmanı Ali Şükrü Ulu, Akçaabat Belediyesi Birim Müdürleri ve belediye personelleri katıldı.
Diksiyoner Yener Genç tarafından verilen ‘Kişisel Gelişim Etkili İletişim’ eğitiminde; kelimelerin doğru kullanımı, nefes kullanımı, ses eğitimi, beden dili, boğumlama, vurgu, tonlama, ezgi, topluluk önünde konuşma gibi konular yer aldı. Diksiyoner Yener Genç, etkili konuşmanın hem iş hem de sivil hayatta avantaj sağladığını, güzel ve etkili konuşma teknikleri ile sosyal yaşamda bireyin kendini en doğru ve etkili biçimde ifade edebileceğini vurgulayarak Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür etti.
Vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek adına belediye personelinin eğitim programlarına katıldığını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Bu seminerler kamusal hayatta olduğu kadar sosyal hayatta da birçok fayda sağlıyor. Böylelikle hem kişisel hem de belediye vizyonu en iyi şekilde temsil ediliyor. Kurumumuzu temsil eden personellerimizin, her konuda donanımlı olmaları için bu eğitimleri önemsiyoruz. Diksiyon eğitimi ile belediye personelimiz günlük hayatta sık yapılan konuşma hataları, doğru konuşma teknikleri ve topluluk önünde konuşma gibi önemli hususlar hakkında bilgilendirildi. Eğitim seminerlerimizin yıl içinde de devam etmesini temenni ediyoruz.” dedi.