Sürmene’de Hüseyin Azizoğlu tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan oldu. Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, dün gündeme taşınan sözleriyle ilgili cümlesini yenileyerek ölene kadar söyleyeceğini dile getirdi. 


Dün Maçka ve Yomra kongrelerinin ardından bugün de Köprübaşı ve Sürmene kongreleri gerçekleştirildi. Sürmene’de Hüseyin Azizoğlu , tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan oldu.
Pandemi tedbirlerinin alındığı kongreye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Bölge Koordinatörü Polat Türkmen, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, Ak Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Orhan Erdoğan ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. 

PROJELERİ SIRALADI


Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, “Bizlere yol arkadaşlığı yapan teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. sürmene partimizin kurulduğu günden bugüne desteğini esirgememiş seçimlerde alınan başarılar da bunun göstergesi olmuştur. Kapalı Yüzme Havuzu yapıldı. Hasan Tahsin Kırali okuluna kavuşuldu. Öğrenci yurdu yıkılıp yeniden yapılacak. Yatırımları ilçemize kazandıran bakanlarımıza, milletvekillerimize, ilçe belediye başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. 100 yataklı Sürmene Hastanesini de hayata geçireceğimize inancımız tamdır. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 


İLÇEMİZDE 2 YILDIR DOĞALGAZ KULLANILIYOR
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, “Doğalgaz ilçemize kavuşturuldu. Vatandaşlarımız doğalgazı kullanıyorlar 2 yıldır. Deniz üssü ilçemize kuruldu. İleriki dönemlerde Sürmene ilçesi Trabzon’da en büyük yatırım alan ilçelerden biri olacaktır. Sürmene adından büyük bir ilçedir. Gururla söylüyoruz. Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ÖLENE KADAR DA SÖYLEYECEĞİM


Büyükşehir Belediye  Başkan Vekili Atilla Ataman, “İlk defa bir yerde hizmetlerin ilçe başkanları tarafından unutulduğunu ilçe belediye başkanı tarafından devamının getirildiğini gördüm. Bu ne güzel bir iştir. Büyükşehir olarak ilçe belediyelerin tamamıyla uyum içerisinde çalışıyoruz. Hizmeti almış götürmüş belediyeler var. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıklarımız gibi bundan sonra da ilçe belediyemizin emrinde olmaya devam ediyoruz. Bizim gençlerimiz okulunu bitirip gitmeyi değil kalmayı düşünecek duruma gelmeli. Büyükşehir olarak ilçe belediyeleri ile birlikte Trabzon’da yaşama sebeplerini her gün artırma durumundayız. Geçtiğimiz bir kongrede söylediğim bazı söylemler ulusal basında yer buldu. Cümlemi tekrar ediyorum ölene kadar da söyleyeceğim. 19 Mayıs 1919’da Atatürk’e sahip çıkmak ne ise bugün de Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak da odur. Tartışılacak bir yanı yok. “Sürmene’deki her bir fert, hiçbir şey bulmazsa bile o meşhur bıçağıyla, elindeki palasıyla birer Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.


TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ETTİ
Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Göreve devam edecek olan ilçe başkanı ve ekibini tebrik ederek bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.”


ÜLKEMİZİ MİLLİ VE YERLİ YAPTIK
Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Ak Parti 19 yıllık bir pati olsa da asırlar öncesinden başlamış kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan siyasi bir parti. Hiçbir zaman yılgınlığa kapılmadık. Umutsuzluğa kapılmadık. İktidar olamazsınız dediler. Bu ülkeyi size yönettirmezier dediler, lideriniz muhtar bile olamaz dediler. Ama 19 yıldır ülkemizi çok ileriye taşıdık, milli ve yerli yaptık. Hep birlikte ilçemizi güzelleştireceğiz. Milletimizin karşısına alnımız ak çıkacağız. Kongremiz hayırlara vesile olsun” dedi.


KONGRELERİMİZ HER ZAMAN HEYECANLI OLMUŞTUR
Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, “İnandığın yolda yürü sloganı ile gerçekleştirmiş olduğumuz kongremiz ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Bugüne kadar hizmet vermiş teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta kongrelerimiz başladı. Toplamda 58 kongre yapmış olacağız. Partimizin kongreleri her zaman heyecan yaşatan kongrelerdir. Hiçbir zaman