Ak Parti Milletvekili Adayları Arsin'de Halka Tanıtıldı 

Haber: Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Arsin Belediyesi 'nin Arsin Sahil Parkında düzenledikleri Ortak İftar Programına yoğun ilgi vardı. Arsin'deki İftar Programlarına katılanların arasında 27.Dönem Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayları Muhammet Balta,Adnan Günnar,Bahar Ayvazoğlu,Av.Salih Cora. Vehbi Koç, Selçuk Çebi,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti İlçe Başkanı ,STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bir açılış konuşması yaptıktan sonra Trabzon Ak Parti Milletvekili Adaylarını Sahneye davet ederek Arsin'deki o muhteşem kalabalığa tanıttı. 

Muhteşem İftar sonrası Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen şu açıklamayı yaptı. 


DR.ERDEM ŞEN; TEŞEKKÜRLER ARSİN…
Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz Arsin ilçe iftarına İl Başkanımız Haydar Revi, Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Dr. Adnan Günnar, Salih Cora ve Milletvekili adaylarımız Bahar Ayvazoğlu, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Bu organizasyonda büyük emek harcayan İlçe Başkanımız Tolga Şengül’e, Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi personellerine ve Yoğun katılım sağlayan Arsin halkına ayrıca teşekkür ediyorum.