Ak Parti İl Kadın Kolları'' Komşum İle İftar'' Programı Başlattı

Ak Parti İl Kadın Kolları'nın'' Komşum İle İftar'' Programının İlk Misafiri Gümüşhane Oldu

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı "Komşum ile İftar" programı kapsamında Gümüşhane İl Kadın Kolları Yönetimini Trabzon'da misafir etti. 

AK Parti Trabzon il Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen komşum ile iftar programının ilk ayağı Trabzon'da gerçekleştirildi. Proje kapsamında komşu illerden gelen misafirler Trabzon'da ağırlanıyor. Gümüşhane İl Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Yönetimi ile iftar yemeğinde bir araya gelen AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı birlik ve beraberlik adına güzel görüntüler verdiler. 

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen Trabzon'un sadece kendisiyle ibaret olmadığını belirterek " Trabzon çevresi ile komşuları ile ve bölgesindeki diğer illerle gönül bağları güçlü olan bir ildir bizde komşuluk bilincini geliştirmek hemşericilik Bağlarını güçlendirmek adına Gümüşhane il teşkilatımızın komşu iftarı davetiyle trabzon'un uza davet ederek birlikte yemeğimizi paylaştık kardeşliğimizi pekiştirdik" dedi. 

Komşuluk kültürünün Türk İslam medeniyetinde önemli bir yeri olduğunu ifade eden Sürmen "Bizim medeniyetimizin bize bıraktığı anlayışa göre komşusu açken tok yatan bizden değildir. Bizlerde acizane atalarımızdan bize kalan bu kültürel ve manevi anlayışları yaşatmak için etkinlikler düzenlemekte, sevgiyi dostluğu ve Dünya nimetlerinin paylaşarak bu anlayışın gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu. 

Ülkedeki birlik ve beraberliğin temelinin ailede ve aileler arasında oluştuğunun altını çizen Sürmen "Toplumun en küçük yapıtaşı olan aileler arasındaki komşuluk bilinci başta olmak üzere mahalleler, ilçeler ve bölge illerimiz arasındaki komşuluk bilincini de arttırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."dedi.