Gönüllü Trabzonsporlular Platformu Kurucu Başkanı Kemal Abdioğlu,kendisi gibi gönlü güzel yardım sever gariban dostu arkadaşları ile birlikte kurmuş olduğu bu platform, Allah rızası için yardımlarının gerçek ihtiyaçlılara gitmesini isteyen Hayırsever Müslüman iş insanlarının yardımlarını gerçek ihtiyaçlı Ailelere ulaştırmak bir nebze olsa onlara rahat Ramazan orucu tutturmak ve sonrasında da bu yardıma muhtaç ailelere her türlü yardım eli uzatmak için çıktıkları yolda 18 İlçe'de basmadıkları mahalle girmedikleri sokak .ulaşmadıkları yardıma muhtaç aile kalmadı .Onlar Trabzon'da yardıma muhtaç ailelerin gerçek Robin Hood'u oldular. 
Gönüllü Trabzonsporlular Platformu Kurucu Başkanı Kemal Abdioğlu İlçelerin uzak Mahallelerindeki ihtiyaçlı aileleri bakın nasıl anlatıyor birde onun ağzından okuyalım ; 

KEMAL ABDİOĞLU'NDAN ÇAĞRI 

Trabzon'da köylerde terk edilmiş insanlar var. Dul anneler yetim çocuklar engelli çocuklar yaşlı insanlar . Sırtına yük vurmaktan bunalmış ama akşam sobasını yakmak için mecbur olan beli bükük annelerimiz teyzelerimiz var. Bugün utana sıkıla en çokta bu insanları görünce haline şükretmeyen kişileri düşünerek dertlerini  dinledim oturduk ha güldük ha ağladık  en çokta üzüldüm. Saygıdeğer iş insanları değerli abilerim kardeşlerim bu insanlara yardımlarınızı  esirgemeyin . Durumu olan kim varsa bu insanları az da olsa düşünelim. 

Bugün gittiğimiz köyde üniversite okuyan bir kızımız ile tanıştım.  O mutfağı ve oturduğu odaları bir olan elverişsiz ortamda yaşamak zorunda olan gururlu ve özgüveni yerinde hiç birseyden şikayet etmeyen ama çaresizliği gözlerinden okunuyordu biraz muhabbet ettik. Birazda eve baktık .  Evde banyo yok tuvalet yok . Eski bir derme çatma tuvalet yapmışlar evin dışına.  Daha 19 yaşında babası yok annesinin akli dengesi yerinde değil .  Köydeki en çileli ve mağdur aile bunlar. Evlerine yol yok patika bir yoldan 150 metre yürüyerek indik. Bu kızımıza yardımcı olmak eğitim hayatına devam etmesini sağlamak için tüm eş dost kim varsa yardım istiyorum. Saygılarımla.