Özgüneş 2019 Yılı 3,Satış Etkinliği Törenle Başladı 


2019 yılının üçüncü satış organizasyonu başladı. Özgüneş 2019 3.Satış Organizasyonunda kurdeleye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ,Akçaabat Kaymakamı Dr.Soner Şenel tarafından kesildi. 
19-20-21 Temmuz tarihleri arasında Akçakale’de ki plazada 3.satış organizasyonu devam edecek. Okul  sezonu öncesi kırtasiye ile yaklaşan kurban bayramı öncesinde bölge esnaflarının ihtiyacı olan mevsimlik ürünler uygun fiyat ve esnaflara özel ödeme kolaylıkları ile satışa sunuldu.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, fabrikaların bölgeye desteklerini çekerek bölge esnafının ihtiyacı olan ürünleri rahatlıkla alabileceklerini belirterek, “Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Ordu’da ki iş ortaklarımızın hizmetindeyiz.

Esnaflarımız fabrikalarımızın bölgemize sağladığı destekle kaliteli ürünleri uygun fiyatla alabilecekleri gibi ödeme kolaylıkları ile de ürünlerini rahatlıkla plazamızdan alabiliyorlar. Fabrikalarımıza ve iş ortaklarımıza Özgüneş olarak bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hırdavattan, elektroniğe, oyuncaktan plastik ve kozmetiğe kadar yüz bin çeşit ürünümüz ile bölge esnafımızın ihtiyaçlarını hazır hale getirdik.

Özgüneş 2019 yılının 3. satış etkinliği açılışına katılarak bizleri onurlandıran Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Murat Zorluoğlu, Akçaabat Kaymakamı Dr.Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Sn.Osman Nuri Ekim,  Trabzon Vergi  Dairesi Başkanı Sn.İlhan Akçay ,Esnaf Odası Başkanı Sn.Yaşar Sİvrikaya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn.İsmail Bulut,  Şoförler Odası Başkanı Sn.Ali Şentürk, ASKON Trabzon Şube Başkanı Sn.İbrahim Beşir, Akçaabat Jandarma Komutanı Sn.Mutafa Selçuk, Akçaabat eski belediye başkan yardımcısı Sn.Cevat Birinci, muhtarlarımıza, hocalarımıza, mülki ve idari amirlerimize, Trabzon, Giresun, Ordu, Bayburt, Rize, Gümüşhane, Artvin ve ilçelerinden gelerek bizleri onurlandıran tüm bölge iş ortaklarımıza bizleri onurlandırdığı için Özgüneş ailesi adına teşekkür ederim. 3 günlük satış etkinliğimizin ticaretimize güç katmasını birlik ve beraberlik içinde ticaretimizi daha güzel günlere taşımayı rabbim tüm esnaf kardeşlerimize nasip etsin.Tüm dostlara Trabzon’dan çok selam ederiz..