Hizmet -İş Sendikası'ndan Birlik Beraberlik Yemeği 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Yönetim,Denetim,Disiplin,Kadın komite,Kurulları,Büyükşehir,Tiski,Ortahisar,Of,Akçaabat,Vakfıkebir,Yomra,Sürmene,Maçka,Köprübaşı,Çarşıbaşı ve Hayrat Belediyeleri  Sendika işyerleri temsilcileri ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eyof Parkında bir araya geldiler. 

Hizmet-İş Trabzon Bölge Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ve Yönetim Kurulunun verdiği yemekte Yönetim,Denetim,Disiplin,Kadın komite,Kurulları ve İşyeri temsilcileri hazır bulundu. Yemek sonrası Eyof Parkında birde hatıra fotoğrafı çekildi. Hizmet-İş Bölge Başkanı İsmail Hakkı Kaplan Yemek sonrası yapmış olduğu kısa açıklamada şunları söyledi. 

HİZMET-İŞ BAŞKANI İSMAİL HAKKI KAPLAN 

Yönetim,Denetim,Disiplin,Kadın komite,Kurulları,Büyükşehir,Tiski,Ortahisar,Of,Akçaabat,Vakfıkebir,Yomra,Sürmene,Maçka,Köprübaşı,Çarşıbaşı ve Hayrat Belediyelerimiz Sendika işyerleri temsilcilerimizle bir araya geldik katılımlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.