İl Başkanlığını ziyaretinde Trabzon Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Ömer Hakan Usta,Trabzon Şoför esnafının Araçlarını moderinize etmesi halinde kredi kullanması gerektiği ve bu kredinin faizsiz ve uzun vadeli seçeneklerde olması için hazırlamış olduğu dosyayı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a teslim etti. Bakan Albayrak'a dosya teslimine Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'de konu ile ilgili açıklama yaparak yardımcı oldu. 

TEŞEKKÜRLER SAYIN BAKANIM 

Şoför esnafı için geldiği günden beri dur durak demeden çalışmalarına aralıksız devam etmekte olan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta Trabzon Şoför Esnafını ve Dolmuşlarını 2020 Yılına Modern şekilde hazırlamak için var gücü ile çalışmaya devam etme yolunda bugün yapmış olduğu bakan düzeyindeki girişim sonrası şu açıklamayı yaptı. 

ÖMER HAKAN USTA ; 

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak ile şoför esnafımızla alakalı bir süre sohbet ettik. Bakanımıza Trabzon'da ki dolmuş değişiminde faizsiz kredi desteği ile ilgili dosya da sunduk. Şoför esnafımızın her zaman yanında olan bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkür eder, görevinde kolaylıklar dileriz.