Askon Ekonominin Çekapını Çekti 

Çok Kıymetli Basın Mensupları,
   Kıymetli Dostlarımız,
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), rehberlik ve öncülük ilkelerinden hareketle, Türkiye’nin hedeflerinin, stratejik planlarının, politikalarının, mevzuatlarının, uygulamalarının yanısıra potansiyel pazarları, sektörleri ve konjonktürel gelişmeleri, yerel ve global ekonomik gelişmeleri analiz eder.

ASKON Kurulduğu günden bu yana ülkemiz kalkınmasına adına bir çok faaliyetlere imza atmış bunun yanısıra kuruluş misyonuna uygun olarak kamuoyunu aydınlatmak ve iş dünyasına rehberlik etmek amacıyla bir çok rapora imza atmıştır.

Yurt içi ve yurt dışı yaygın şube ağları ile 6 binin üzerinde iş insanı, 15 bin üye işletmesiyle 700 bin kişiye istihdam sağlayan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), her ay farklı bir ilde açıkladığı ASKON Aylık Ekonomi Raporunun 6. sını ASKON Genel Başkanı Sayın Orhan Aydın’ın da katılımlarıyla 13 Temmuz Cumartesi günü saat 10:30’da Hilton Otel’de düzenleyeceği toplantı ile Trabzon ilimizde açıklayacaktır  

ASKON Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantılarımız hakkında kısa bir bilgi verecek olursak,
ASKON Toplantılarını ASKON Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı başlığı altında şubelerimizin bulunduğu illerde gerçekleştirmekteyiz. Rehberlik ve öncülük görevinden hareketle gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantılarda Dünya ve Ülke ekonomisinin bir nevi çekapını çekmekteyiz. Her ay bir ilimizde gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantılarda;
Türkiye ve Dünya ekonomisinin genel görünümü
Türkiye’de enflasyon ve beklentileri
İstihdam Rakamlarını
Finansal Yatırım Araçlarını
Cari İşlemler Dengesi ve Dış Ticaret ile
Bulunduğumuz ilin ekonomik yapısını ele alıyoruz.

Pek Muhterem Basın Mensupları,
Şehrimiz ekonomisi açısından son derece önemsediğimiz bu etkinliğimize katılımlarınızdan dolayı duyacağımız memnuniyeti belirtir, basın açıklamamızı dinlediğinizin için teşekkürlerimizi sunarız. 
Sağlıcakla kalın, hoşçakalın