Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarına Katıldı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarına Katıldı

IMG_8682-1

Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oyda kaldı. Seçim sonuçlarını İlk İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklanmasının ardından salona gelen Özgür Özel bir teşekkür konuşması yaptı.
IMG_8679-1

Özel, "Bu salondan 130 milletvekilimizle el ele, omuz omuza çıkıyorum. Salona il başkanlarımızla girdik, bu salondan 81 il başkanımızla kol kola omuz omuza çıkıyorum. İmza sayıları çok konuşuldu. Ben seçim sonuçlarını sayın başkanım müsaade ederse 1366 delegemizi bana oy vermiş kabul ediyor, hepsine teşekkür ediyorum" ifadeleri kullandı.
IMG_8685
KILIÇDAROĞLU TEBRİK ETTİ 

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Genel Başkanlık görevine seçilen yeni Genel Başkanımız Özgür Özel'i kutluyor, başarılar diliyorum" dedi

IMG_8674-1

ÖZGÜR ÖZEL'E İLK TEBRİK SİBEL SUİÇMEZ'DEN GELDİ 

38. Olağan “Demokrasi ve Birlik Kurultayımızda” Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı seçilen Sn. Özgür Özel’i kutlar ve başarılar dilerim. 
TRABZON TEŞKİLATINDAN ANLSMLI PAYLAŞIM "ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİK"
IMG_8711-1

2010 yılından beri Genel Başkanlığımızı yürüten Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na tüm hizmet ve çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Birlik, beraberliğimizi arttırarak, yerel seçimlerden başarılı çıkmak için pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacağız.

Editör: Haber Merkezi