Ahmet Kaya yaptığı açıklamada; “Ortahisar Belediyesi’nin kapılarını sonuna kadar vatandaşa açacağız’ dedi.

IMG_1514-1

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, 'Ahmet Kaya ile birlikte yeni bir yola çıkıyoruz'

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, yaptığı açıklamada, "Hepimiz bir seçim yaşadık ama maalesef o seçimi kazanamadık. CHP tarihi boyunca birçok seçimlere girmiş en umutsuz olduğumuz dönemde bile başarılar elde etmiş 100 yıllık partiyiz. Her zaman dirençliyiz, var gücümüz Atatürk’ün gençliği olarak bu mücadeleyi sonsuza kadar yürütecek kadromuz ekibimiz var. Yerel seçimlere aynı inanç ve heyecanla hazırlanıyoruz ve hazırlanmaya da devam ediyor. 18 ilçe ve belediyemiz var, hepsine gayret ve titizlikle ekipler kurarak yola çıkacağız. İlçelerimizde ve il olarak da yapıyoruz. Ekibin içerisinde şehri yönetecek çok büyük donanımlı kadrolar ve gençlerimiz var. Bu bize gurur veriyor. Bizler elimizden geldiğince en doğru adaylarımızla en doğrusunu açıklayacağız. Bir önceki seçim sonuçlarına aldanmayın. Seçim sonucunu belirleyecek olan CHP kadrolarıdır. Gönüllerimizle partililerimizle aday olanla olmayanla hep birlikte omuz omuza sahaya çıkıp birlikte başaracağız. Bugün çok kıymetli partilimiz olduğu kadar milletvekilliği yapmış değerimiz var.  Ahmet Kaya, hangi görev verilmişse seve seve kabul etmiş bir isim. Onunla yeni bir yola çıkıyoruz. Bu inançla bu mücadele azmimizle hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu iktidara bu şehri teslim etmeyeceğiz. Halkını sömüren sömürdüğü gibi umutsuzluğa iten geleceğimizi karartma adına bütün adımları atan iktidara bu hesabı soracağız. Bu kadar büyük darbeler krizler ülkemizin her köşesinde adaletsizlikle hukuksuzlukla yüzleştiren bu iktidara teslim etmeyeceğiz. Bu inançla herkesin desteğiyle başaracağımıza inanıyorum"

IMG_1512

Aday adaylığı başvurusu öncesi konuşan CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz: "Yerel yönetimlerde önümüzdeki 3 yıl kimin yöneteceğinin kararını vereceğiz. Bu kent öyle bir kent ki imparatorluklara başkentlik yapmış, padişahlara ev sahipliği yapmış. Bu kent koca bir Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını yazdığı şehir. Kurtuluş Savaşı’nda atamızı Samsun’da en önde karşılayanların olduğu bir kent. Bu kent öyle bir yönetildi ki Boztepe’mize öyle bir hançer vurdular ki o utanç 100 yıllara yetecek bir utançtır. Önümüzdeki süreç bizim sürecimizdir.

IMG_1507
Trabzon’da sosyal belediyecilik yapılacağını tüm ülkeye göstereceğiz. Bir belediyecilik dehası konuşuluyorsa, içinden deniz geçen bir kentin belediye başkanlığını yapan Ekrem İmamoğlu nasıl sosyal belediyecilik yaptıysa, kollektif bir belediyecilik yaptıysa bunu yapacağız. Genel Merkezimizin verdiği destekle Ortahisarlıların olacak. Ortahisarlılar yönetecek. Bizler birileri gibi adet yerini bulsun gibi temayüller yapan bir parti değiliz. Pazar günü sözde demokrasi havasıyla temayüle giren arkadaşların hepsi biliyor ki birinci çıksa o sonucu kimsenin kale almayacağını herkes biliyor. Murat Zorluoğlu da Ahmet Metin Genç de iyi biliyor. Sahada alanda çalıştık, ördük ve bugüne geldik. Aday aday başvuruları nasıl olabilir son aşamasına geldik. Sizlerin bugün aday adaylığı için başvuran önceki dönem milletvekilimizi Ortahisar kurucu ilçe başkanımız, arkadaşım, dostum Ahmet Kaya için hepimiz toplandık. Aday adaylığı netleşti daha geniş katılımlı planlı çalışan kurullarımız var. O kurumlar çalışıyorlar, adaylık netleştiği andan itibaren projeleri sunacağız".

IMG_1510

Milletvekili Sibel Suiçmez’den Meclis'te esnaf kredilerinde faiz artışı eleştirisi Milletvekili Sibel Suiçmez’den Meclis'te esnaf kredilerinde faiz artışı eleştirisi

CHP Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kaya: "Bugün mütevazi bir adaylık başvurusu için buraya gelmiştim. Gördüm ki sizler de gelmişsiniz, beni çok mutlu ettiniz. Bu kentte doğmuş, okumuş, oynamış, suyunu içmiş, ekmeğini yemiş birisi olarak kendimi bu kente ve bu kentin insanlarına borçlu hissediyorum. Bu kent bizim her şeyimiz. Bu kadim kente hizmet edebilmek için bir yolculuğa çıkıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin. Bu kentin insanına hep güvendim, güveneceğim günün sonunda da mahcup olmayacağız. Belediyecilik denilince akla Ekrem İmamoğlu geliyor. Bugün İstanbul dünyanın konuştuğu bir kent haline geldi. Çözülememiş bir sorunu yok İstanbul’un"

"5 yıl görev yaptığım Özgür Özel ve yol arkadaşları olmak başarılı olmak istiyorum. Hep birlikte başarıya ulaşacağız. Bu kenti daha yaşanabilir hale getireceğiz. Yalısını da yaylasını da çok iyi bilen insanlarız. Her sokağında izimiz, arkadaşlarımız var. Buraya hizmet bizim için kutsal bir görev olacak. Yapılacak çok iş var. Bu kadim kent Atatürk’ün 3 defa ziyaret ettiği bu kent güzel yönetilmiyor. Bizim ağzımızdan kötü bir söz duymayacaksınız. Yapıcı, yol gösterici eleştirilerimiz olacak. Daha çok projelerimizi, kadrolarımızı anlatacağız. Parti ayrımı gözetmeksizin o belediyeyi halkın belediyesi yapacak. Bir avuç azınlığın değil, halkın belediyesi olacak. Kapıları sonuna kadar açacağız. Orhan Karabulut, Atay Aktuğ ve Volkan Canalioğlu gerçeği var. Bu kadim kente hep birlikte hizmet edeceğiz."

IMG_1509

Editör: Haber Merkezi