Araklı Belediye Başkan Adayı Dr. H. A. Coşkun Çebi sahada büyük bir sevinçle karşılandı. Esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşla bir araya geldi ve ev ziyaretleri yaptı.
Araklı'da aile hekimliği yaptığı yıllarda vatandaşa dokunuşu ve yardımseverliği ile tanınan Doktor Coşkun Çebi vatandaşlar tarafından samimiyetle kucaklandı.

I M G 0316  
Hemşehrilerinden yoğun destek gören Başkan Adayı Çebi Araklı'yı bambaşka bir görünüme kavuşturacağız diyerek şu açıklamalarda bulundu; ''İlçe Başkanımız Ahmet Serdan, MHP İlçe Başkanımız Metin Hacıhasanoğlu, Kadın Kolları Başkanımız Meryem Hamiyet Halil, Gençlik Kolları Başkanımız Mesut Çebi ve teşkilat mensuplarımızla hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.

  I M G 0311
Sahadayız, vatandaşlarımızın her biriyle temas ediyor, esnafımızı ziyaret ediyor, hane ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. 6 Şubat asrın depreminin yıl dönümü münasebetiyle ilçemizde ikamet eden depremzede ailelerimizi ziyaret ettik. Onlarla dertleştik. Tekrar yaşadığımız bu üzücü hadisede kaybettiklerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın elini bir nebze olsa güçlendirmek ve büyüyen Araklımızı daha iyi konuma getirebilmek adına var gücümüzle buna devam edeceğiz. Araklı için muhteşem düşüncelerimiz var. Hemşehrilerimizden desteklerini esirgememelerini arzu ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

İBB Başkanı İmamoğlu Paris’te Önce Büyükelçimizi, Sonra Belediye Başkanı Hidalgo’yu Ziyaret Etti İBB Başkanı İmamoğlu Paris’te Önce Büyükelçimizi, Sonra Belediye Başkanı Hidalgo’yu Ziyaret Etti

I M G 0317I M G 0315I M G 0312I M G 0309

Editör: Haber Merkezi