Vali USTAOGLU  ,Of ilçesi Sıraağaç Mahallesi'nde, restorasyon çalışmaları devam eden tarihî camide ve Çakıroğlu Konağında Kaymakam Hayrettin ÇİÇEK ,Of Belediye Başkanvekili Ömer Çakıroğlu ve Sıraağaç Mahalle Muhtarı Mümin Çakıroğlu ile birlikte incelemelerde bulundu.

Vali İsmail USTAOĞLU,Kaymakam Hayrettin ÇİÇEK ,Of İlçe Jandarma Komutanlığında incelemede bulundu. 
Valimiz İsmail USTAOĞLU , İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Orhan Sırma nezdinde, tüm personele hayırlı görevler diledi.

Daha sonra Of Kapalı Spor Salonu,yarı olimpik yüzme havuzunu ziyaret ederek Trabzon İl Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ten bilgi aldı . 

Daha sonra Yapımı süren 150 yataklı Of Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Vali İsmail USTAOĞLU,Kaymakam Hayrettin ÇİÇEK,Of Belediye Başkanvekili Ömer Çakıroğlu yüklenici firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Valimiz İsmail USTAOĞLU,ve Kaymakamımız Hayrettin ÇİÇEK,Of İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. 

Vali Ustaoğlu İl Emniyet  Müdürü Metin Alper ile Of Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette, ilçenin asayiş ve güvenlik durumu hakkında güncel bilgileri alan Vali İsmail USTAOĞLU, personele hayırlı görevler diledi.

Vali Ustaoğlu ve beraberindeki heyet Of’ta kurulan Perşembe pazarında vatandaş ve esnafla sohbet etti Maske-Mesafe ve Hijyen konusunda vatandaşı uyardı. 

Vali İsmail USTAOĞLU,Kaymakam Hayrettin ÇİÇEK ve Of Belediye Başkanvekili Ömer Çakıroğlu ile birlikte Solaklı Vadisi çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali İsmail Ustaoğlu ve beraberindekiler  Şehidimiz Ekrem EKŞİ 'nin Yemişalan Mahallesinde vefat eden Babası Ahmet EKŞİ amcamızın taziyesine katılarak acılarına ortak oldu.Merhum Amcamıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum... Mekanı cennet olsun...