Sürmene Çaykur'un Taşınması İçin Son Adımlar Atıldı 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene'de değişim Rüzgarları Esmeye devam ediyor. Sürmene Şehir Merkezinde çalışmakta olan Çaykur Çay Fabrikası Şehir dışına taşınması için ilk girişimler olumlu. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Seçim Startı verdiğinde Sürmene Halkına verdiği sözlerin içinde olan ÇAYKUR Sürmene Çay Fabrikasının taşınması için elinden geleni ardına koymuyor. Başkan Üstün Çaykur Çay Fabrikası'nın Sürmene Çamlıca Mahallesinde şehir merkezinde kaldığını Mahalleli Balkonuna çıkamaz oldu ,Çay Fabrikasının tozu ve dumanı artık şehri de rahatsız etmekte , üstün Çay Fabrikasını Sürmene İçinden Kaldırıp yerine Üniversite ve Yurt Kuracaklarını Sürmene Halkının gelir seviyesini yükselteceklerini ifade etti.

RAHMİ ÜSTÜN 
Üstün Çaykur Çay Fabrikası için 2 tane bölge tespit ettik en yakın zamanda bunlardan birisine Sürmene Çaykur Çay Fabrikasının taşınma İşlemi başlayacaktır . Başkan Rahmi Üstün Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile koordineli olarak çalışmaktayız sağ olsun var olsun Sürmenemize yapılan Tüm Hizmetlerde İmzası var var olmaya da devam edecek. Üstün Çaykur Genel Müdürümüzle de Mutabakata vardık Allah'ın izni ile en kısa zamanda Sürmene Halkının rahat nefes almasını sağlayacağız dedi. 

Daha Önce söz verdiğimiz gibi Sürmene Halkına Ana Okulu ,Ana Sınıfı ,Öğretmen Evi, Halı Saha ,Sürmenespor'umuz için Mevcut Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadyumunun yeniden yapılması ,Sürmene Hasan Tahsin Kırali İlk Okulunun Yıkılarak yerine Daha Modern ,içinde spor Kompleksi,Kütüphanesi olan 4 Katlı Tüm Masraflarının Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun bulduğu sponsor tarafından karşılanan en az 6-7 Milyon Liraya Mal Olacak olan '' 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler '' Okulu Yapılanmaya Başlandı ,Tüm Mahallelerimize Halkımızın daha güzel dinlemeleri için Seyir Terasları yaptık, Yeni Yollar açtık, Mevcut Yollarımızı Betonladık ,Asfaltladık  Heyelanda zarar Gören Yollarımızı yeniden yaptık Yapılması gereken İstinat Duvarlarını da yaparak Halkımızın kullanımına sunduk.