KARAYOLLARI TUZLAMA YAPMADI ARAÇLAR KAZA YAPTI
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Rize Kara yolu Don ve Buzlanma nedeni ile Çarpışan Oto yoluna döndü . 3 Gündür yağmaya devam eden kar'dan sonra Dün akşamdan beri Havanın ayaza çekmesi ile Karayollarında ve Şehir içlerinde ölümcül tehlike arz eden Buzlanma Belediyelerin Kum ve Tuz sermesi ile bir nebze aşılırken Devlet karayolu ise herhangi bir tuzlama ve sülüsyon uygulaması yapılmadığından Köprülü kavşak,Dalçık,Viyadükler ve Kuzey olan Bölgelerde aşırı don olayı olunca Trafik kazaları da kaçınılmaz oldu. 

Trabzon Of Arasındaki Yol Güzergahinda Samayer,Araklı Tüneli giriş Çıkış, Araklı Sahil geçişi ,Sürmene Voha ,Aşağı Çavuşlu Mahallesi Karacehennem Mevkii, Sürmene Balıklı Mahallesi mevkii ,Çamburnu Tünel Giriş Çıkışlarında buzlanmadan dolayı zincirlenme kazalar meydana geldi. Trafik kazasına karışan 34 PA 3385 Plakalı Otomobil 34KN 4108 Plakalı Tır, 61 K 0198 Plakalı Diğer bir Tır ile kaygan olan zeminin sebep olduğu zincirleme kazaya karıştılar . Meydana gelen Trafik kazası sonrası Devlet Kara Yolu 1.5 Saat Ulaşıma kapandı . Saatlerce kapanan Rize Trabzon Kara Yolu için Jandarma ve Trafik Polislerinin Kara Yolunu tuzlama ve Sülüsyon için aramasına rağmen olay yerine ve diğer buzlanma tehlikesi olan yerlere Müdahale etmedikleri gözlendi.  www.trabzonhaber24.com Olarak Bizzat şahit olduğumuz Trafik kazalarını sizler için canlı canlı görüntüledik bu görüntüleri çekerken ayakta durmak için kaza geçiren araçlara tutunmak zorunda kaldık . 

Olay yerlerindeki vatandaşlar benim devletime bu görüntü yakışmıyor denizde kum'mu bitti Tuzlu su'mu bitti Kara Yolları kendini ya yeniden çek etmeli yada sorumlu Müdürler bu görevi terk edip gitmeli diye dert yandılar .