Artvin’de etkili olan şiddetli yağış sele neden oldu. Sağanak yağış dereleri taşırdı. Sel nedeniyle Arhavi’de ev, iş yerleri ve araçlar su altında kaldı. İlçede selden dolayı heyelanlar meydana geldi. Alt ve üst yapıda büyük hasarlar oluştu.

Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ve şube yönetim kurulu,Trabzon Büyükşehir Belediyesi, TİSKİ, Ortahisar ve Akçaabat belediyelerinde çalışan sendika üyeleri ile birlikte tahliye ve temizlik çalışmalarına katılarak vatandaşların yardımına koştu.

Hak-İş Hizmet -İş Sendikası Tüm arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmalar diliyoruz

Belediyelerde çalışan üyelerimizle birlikte tahliye ve temizlik çalışmalarına katılan Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan, güçlerinin yettiği ölçüde yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, TİSKİ, Ortahisar ve Akçabat belediyelerinde çalışan üyelerimizin ellerinden gelen azami gayreti gösterdiklerini söyledi.

Kaplan, “Büyük bir özveriyle canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza ve üyelerimize, HİZMET-İŞ Sendikamız ve şahsım adına gönülden teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmalar diliyoruz” dedi.