Başkan Üstün. Her Akşam Bir Mahallede İftar Veriyor

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 
Süremene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Geleneksel İftarlarına devam ediyor. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Mahalle mahalle İftar veriyor, vatandaşlarla İftar açıyor. Bu akşam Küçükdere Mahallesinde verdiği iftara Yeşilköy Mahallesi  Mahallesi,Fındıcak,Armutlu,Birlik ,Güneyköy ve Küçükdere Mahalle halkı katıldı. 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün 3-4 Mahalleye İftarı bir veriyoruz  vatandaşlar daha samimi oluyor tanışmayan tanışıyor ve kaynaşıyor toplum bilincini yayıyoruz ,Halkımızın bir birleri ile olan samimiyetini artırıyoruz .  
Başkan Rahmi Üstün'ün İftar Programına Sürmene Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Sedef,Sürmene Belediye Meclis Üyeleri Ali Aydın ,Alaattin Esertaş ve Yusuf Saka,Ak Parti Sürmene İlçe Başkan Yardımcıları Yunus Emre Emirze, Hasan Basri şahin,Recep Beykoz,Ali Çebi,Aydın Bilgin ,Ak Parti Sürmene İlçe .Gençlik Kolları Başkanı Hakan Özgören,Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş sıcak ortamda huzur içinde Oruçlarını açtı. Menü çok zengin ve lezzetli idi ,Menüde Çorba,Güveç,Pilav ,Kadayıf,Su,Hurma ve Ayran vardı. 

Yarın akşam 29.05.2018 Salı Akşamı Aşağıovalı Mahallesinde verilecek olan İftara Konak,Çimenli ve Yukarıovalı Halkı katılarak kardeşlikleri pekişecek