Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi iş adamları vasıtasıyla ilçeye birçok yatırımın yapılmasını sağladı. Üç ve dört yıldızlı otellerin ilçeye kazandırılmasıyla birlikte turizm potansiyeli de otomatik olarak artmış oldu. İlçeyi ziyarete gelen turistler ve misafirler rahat ve konforlu bir şekilde konaklamalarını gerçekleştirebiliyor.

Konakönü mahallesinde, denizin hemen dibinde bulunan Dora otelin bünyesinde yeni bir kafe dizayn ediliyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, meclis üyelerinden Ekrem Reis, Alican Gümüştaş ve Mustafa Akgün çalışmaların yapıldığı alanı yerinde inceleyerek işletme sahibinden bilgi aldılar. Adı ”Moonlight” olacak kafenin ramazan bayramına açılması bekleniyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı’nın sürekli büyüyüp gelişmekte olduğunu belirterek; ”İlçemizde turizm ve sosyal anlamda ciddi bir ivme kazandırdık. Konaklama ve sosyal alanlarımızla ilçemizde sirkülasyonun fitilini ateşledik. Hem belediyemiz hem de yatırımcılarımızın girişimleri sonucu ilçemize bu tür güzellikleri kazandırdık. Geçtiğimiz yıllarda Araklı’da ailecek oturabileceğiniz bir yer bile yokken artık vatandaşlar ”acaba nereye gitsek” diye düşünmeye başladılar. Bu ilçemiz adına bir güzelliktir, ticari akıştır. Yeni açılacak olan Moonlight Cafe Bistronun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah bol kazançlar nasip eylesin.” ifadelerine yer verdi.